Spotifyn Stations-sovellus lopettaa toimintansa

Matti Robinson

Spotifyn Stations-sovellus lopettaa toimintansa
Spotify esitteli vuonna 2018 uuden erillissovelluksen, jolla se pyrki tarjoamaan radiokuuntelusta pitäville musiikkia erillisellä sovelluksella. Stations (by Spotify) oli käytännössä suositun radiotyylisen striimauspalvelu Pandoran haastaja, mutta ilmeisesti sen toiminta ei ole koskaan noussut kannattavaksi, sillä nyt se on menossa lopullisesti kiinni.

Stations-sovellus on ollut saatavilla sekä Androidille että iOS:lle, mutta noin puolentoista viikon päästä palvelu laitetaan kiinni. Sovellukset on jo poistettu molemmista sovelluskaupoista ja kuluvan kuun 16. päivä sovellusten toiminta loppuu.

Sovelluksessa käyttäjät ovat voineet kuunnella erilaisia kuratoituja kanavia esimerkiksi vuosikymmenen, musiikkigenren tai bändin perusteella. Spotify tarjoaa tätä nykyä samanlaisia toimintoja, joten Stations-sovelluksen olemassa olo onkin jokseenkin tarpeetonta.

Spotify kertoikin TechCrunchille, että käyttäjät voivat helposti siirtyä kuuntelemaan suosikkikanaviaan Spotifyn puolelle.Spotifyssä omat Stations-sovelluksen kanavat löytyvät erillisestä kansiosta nimeltään Spotify Stations.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Mi 11 Lite 5G – hinta laskenut -43%

Xiaomi Mi 11 Lite 5G
199 € Power
349 € DNA
409 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 348 €

Oppo Reno 7 4G – hinta laskenut -43%

Oppo Reno 7 4G
701 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1229 €

Oppo A74 – hinta laskenut -33%

Oppo A74
362 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 544 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy S10e
504 € CDON
743 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.