HONOR Watch GS 3 -älykellon myynti alkaa Suomessa

Janne Yli-Korhonen

HONOR Watch GS 3 -älykellon myynti alkaa Suomessa
HONOR julkaisi aiemmin tänä vuonna tyylikkään Watch GS 3 -älykellon. Nyt tämä kello tulee saataville myös Suomessa.

"On hienoa, että HONOR tekee vahvan paluun Suomen älykellomarkkinoille hinta-laatusuhteeltaan pätevällä tuotteella. Watch GS 3 -älykellossa yhdistyy klassinen design, erittäin tarkat mittarit ja monipuoliset hyvinvointiominaisuudet. Uutuskellossa on myös suomalaisten arvostama huikea akun kesto," kertoo HONOR Suomen myyntijohtaja Jaakko Koski-Lammi.Myynti alkaa 30.5.2022. HONOR GS 3 Sport on saatavilla kaikissa HONORin jälleenmyyntikanavissa alkaen 229 euron ja GS 3 249 euron suositushintaan.

HONOR Watch GS 3 on saatavilla kolmessa eri värissä: HONOR Watch GS 3 Sport Midnight Black-värissä (musta), HONOR Watch GS 3 Ocean Blue (sininen) ja Classic Gold (kulta).

Kellossa on 1,43-tuumainen pyöreä AMOLED-kosketusnäyttö. Tarkkuus yltää 336 pikseliin tuumaa kohden ja kirkkaus jopa 1000 nitiin asti. Kellossa käytetään ruostumatonta terästä ja painoa laitteella on 44 grammaa. Kello on saanut 5ATM-vedenkestävyyden.
Kellossa on yli 100 erilaista urheilutilaa sekä automaattinen tunnistus kuudelle eri urheilulajille. Kellossa kerrotaan olevan erittäin kehittynyt kahdeksankanavainen optinen sykemittari. Sen algoritmit vähentävät käden liikkeen tuomia häiriöitä, joten sykemittaus on tarkka myös vauhdikkaan treenin aikana. Laitteen sykedata onkin 97 prosenttia aiempaa tarkempaa.

Kello osaa seurata myös veren happitaso ja stressiä.

Tämä puettava laite on varustettu omalla GPS-yhteydellä, jonka kanssa akkua riittää jopa 30 tunniksi. Vähäisemmässä käytössä akkua riittää jopa 14 vuorokaudeksi. Viiden minuutin lataus tuottaa koko päiväksi virtaa.

Käyttöjärjestelmänä toimii HONORin oma LiteOS.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Oppo Reno 12 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno 12 Pro
443 € CDON
548 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 542 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.