Xiaomilta tulossa 12S, uusi huippumalli paljastui testituloksista

Puhelinvertailu

Xiaomilta tulossa 12S, uusi huippumalli paljastui testituloksista
Kiinalainen älypuhelinvalmistaja Xiaomi on laajentamassa vuoden saatossa sen 12-sarjaa (kuvassa), josta testipenkissämme kävivät jo keväällä perusmalli Xiaomi 12 sekä yhtiön tämän hetken huippupuhelin Xiaomi 12 Pro.

Nyt vuoto Geekbenchin tuloksista tarjoaa puolestaan katsauksen jo tulevaan Xiaomi 12S -malliin. Kyseessä on hieman nykyisiä laitteita – kyllä jopa Pro-mallia – tehokkaammasta laitteesta, jonka sisuksissa sykkii uusi Snapdragon 8+ Gen 1 ja 12 gigatavua RAM-muistia.

Vuotokuva ei kerro valitettavasti muista spekseistä, mutta sen sijaan kertoo suorituskyvystä sen tärkeimmän eli Geekbench-tuloksen. Xiaomi 12S sai testissä vuodon mukaan 1328 yhden ytimen pistettä ja peräti 4234 moniydinpistettä.

Vastaavat pisteet Xiaomi 12 Pro -mallilla ovat 1244 ja 3619, joten parannusta on tullut melkoisesti erityisesti moniydintestissä.Xiaomi ei ole vielä kertonut milloin laite esitellään, mutta laite on käynyt jo sertifioinnissa Kiinassa ja läpi Geekbecnh-testin, joten olettaa saattaa, että julkistus on pian.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Lite
149 € Power
175 € CDON
199 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Xiaomi 12X – hinta laskenut -20%

Xiaomi 12X
545 € Hobby Hall
689 € Korhone.com
933 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 683 €

Xiaomi POCO F4 – hinta laskenut -20%

Xiaomi POCO F4
455 € Hobby Hall
565 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 565 €

Oppo A17 – hinta laskenut -20%

Oppo A17
118 € Multitronic
148 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 148 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.