Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Päivän diili: 256 gigatavun Nord 2 maksaa nyt 333 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: 256 gigatavun Nord 2 maksaa nyt 333 euroa
Suuremman tallennustilan omaavaa OnePlus Nord 2 -puhelinta saa nyt edullisemmalla hinnalla.

OnePlus Nord 2 (12/256 GB) mallia myydään nyt 333 eurolla, kun viime aikoina laitetta on saanut 399 eurolla. Kyseessä on myös alin hinta, jolla puhelinta on myyty.

Vaikka Nord 2T on jo julkaistu, tämä edeltäjämalli on edelleen pätevä vaihtoehto. Nämä laitteet ovat lähes samanlaisia, mutta Nord 2T:n 256 gigatavun mallin hinta on selvästi korkeampi, sillä sen hinta on 499 euroa.

Vertaa: OnePlus Nord 2 vs OnePlus Nord 2T.

Nord 2 sisältää 6,43-tuumaisen Full HD+ AMOLED-näytön 90 hertsin virkistystaajuudella. Taakse on laitettu 50 megapikselin pääkamera ja sisällä on 4500 mAh akku, joka tukee 65 watin latausta.Tarkemmat tiedot voit lukea Puhelinvertailun Nord 2 arvostelusta, jossa puhelimelle annettiin täydet tähdet. Lue myös Nord 2T arvostelu täältä.

Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta, mutta se on saatavilla vain myymälöistä. Tarjous on voimassa 19.6. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.