WhatsAppin siirto Androidilta iPhonelle helpottui

Petteri Pyyny

WhatsAppin raivostuttavin piirre korjaantuu - osittain
iPhonesta Androidiin ja toisinpäin vaihtaminen on ollut jo vuosien ajan suhteellisen helppoa. Yksi ainoa, todella merkittävä poikkeus on ollut WhatsApp. Käytännössä vaihdettaessa Androidista iPhoneen tai toisinpäin, on menetetty kaikki WhatsAppin aiemmat viestit ja asialle ei ole käytännössä voinut yhtään mitään. Nyt tähän on tulossa helpotusta.

Jo aiemmin WhatsApp ja Samsung ovat liittoutuneet asian ympäriltä ja mahdollistaneet helpon tavan siirtää WhatsApp-viestit iPhonelta Samsung Galaxy -puhelimiin.

Nyt Apple ja WhatsApp ovat leiponeet vastaavan ratkaisun myös iPhonelle. Käytännössä Applen oma Android-sovellus Siirry iOS:ään -sovellus tukee nyt myös WhatsApp-viestihistorian siirtoa.

Eli käyttäjän siirtyessä Androidista iPhoneen riittää, että siirto tehdään kyseisen Siiry iOS:ään -sovelluksen avulla. Sovellus osaa siirtää mukanaan myös kaikki WhatsAppin viestit, kuvat ja yhteystiedot.Vastaavalla tavalla toimii myös Samsungin oma siirtosovellus, mutta toisin päin. Joten ainoa siirtomuoto, johon ei vielä löydy helppoa ratkaisua, on iPhonesta Androidiin, jos puhelimen valmistaja on jokin muu kuin Samsung.

WhatsApp-viestien siirtäminen Androidista uuteen Androidiin on jo nyt helppoa. Samoin on iPhonelta uuteen iPhoneen siirtyessä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 11 Lite 5G NE – hinta laskenut -33%

Xiaomi 11 Lite 5G NE
199 € Telia
299 € Gigantti
299 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -23%

Motorola Moto E22i
99 € Gigantti
109 € Proshop
129 € Power

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Realme C33 – hinta laskenut -22%

Realme C33
179 € Proshop
179 € ComputerSalg
179 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Motorola Moto E32s – hinta laskenut -18%

Motorola Moto E32s
129 € CDON
134 € Proshop
154 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 157 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.