WhatsAppin siirto Androidilta iPhonelle helpottui

Petteri Pyyny

WhatsAppin raivostuttavin piirre korjaantuu - osittain
iPhonesta Androidiin ja toisinpäin vaihtaminen on ollut jo vuosien ajan suhteellisen helppoa. Yksi ainoa, todella merkittävä poikkeus on ollut WhatsApp. Käytännössä vaihdettaessa Androidista iPhoneen tai toisinpäin, on menetetty kaikki WhatsAppin aiemmat viestit ja asialle ei ole käytännössä voinut yhtään mitään. Nyt tähän on tulossa helpotusta.

Jo aiemmin WhatsApp ja Samsung ovat liittoutuneet asian ympäriltä ja mahdollistaneet helpon tavan siirtää WhatsApp-viestit iPhonelta Samsung Galaxy -puhelimiin.

Nyt Apple ja WhatsApp ovat leiponeet vastaavan ratkaisun myös iPhonelle. Käytännössä Applen oma Android-sovellus Siirry iOS:ään -sovellus tukee nyt myös WhatsApp-viestihistorian siirtoa.

Eli käyttäjän siirtyessä Androidista iPhoneen riittää, että siirto tehdään kyseisen Siiry iOS:ään -sovelluksen avulla. Sovellus osaa siirtää mukanaan myös kaikki WhatsAppin viestit, kuvat ja yhteystiedot.Vastaavalla tavalla toimii myös Samsungin oma siirtosovellus, mutta toisin päin. Joten ainoa siirtomuoto, johon ei vielä löydy helppoa ratkaisua, on iPhonesta Androidiin, jos puhelimen valmistaja on jokin muu kuin Samsung.

WhatsApp-viestien siirtäminen Androidista uuteen Androidiin on jo nyt helppoa. Samoin on iPhonelta uuteen iPhoneen siirtyessä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Samsung Galaxy Note20 Ultra – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy Note20 Ultra
599 € Teleoutlet
945 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 966 €

Xiaomi Redmi 9A – hinta laskenut -28%

Xiaomi Redmi 9A
69 € Power
97 € Hobby Hall
103 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 95 €

Motorola Defy (2021) – hinta laskenut -21%

Motorola Defy (2021)
232 € CDON
329 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 293 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.