Odan ruokaostokset voi nyt maksaa MobilePaylla

Janne Yli-Korhonen

Odan ruokaostokset voi nyt maksaa MobilePaylla
Kokonaan verkossa toimiva ruokakauppa Oda aloitti toimintansa Suomessa tammikuussa. Toiminta perustuu mobiilisovelluksella hankittuihin ostoksiin, jotka Oda toimittaa kotiovelle. Nyt ruokaostosten maksamisesta tulee entistä helpompaa, sillä Oda ja MobilePay aloittavat yhteistyön.

"MobilePay on mullistanut maksamista ja Oda on tehnyt saman kauppareissuille. Sovimme toisillemme kuin nenä päähän. Uskallan väittää, että meillä on etenkin pääkaupunkiseudulla jo ennestään paljon yhteisiä asiakkaita, joille mobiilimaksutapa tulee nyt Odaan kuin tilauksesta. Toivottavasti helppo maksutapa madaltaa myös kynnystä kokeilla ruoan tilaamista Odasta", summaa MobilePayn Suomen sivuliikkeen maajohtaja Perttu Kröger.MobilePaylla voi maksaa ostoksia yli 10 000 verkkokaupassa ja sovelluksessa nopeasti ja turvallisesti. MobilePayn mukaan pelkästään viime vuonna yli miljoona suomalaista maksoi MobilePaylla verkossa ja sovelluksissa.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -22%

Oppo A77 5G
286 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 367 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.