YouTuben Kuva kuvassa -tila saapuu nyt iPhone- ja iPad-käyttäjille

Janne Yli-Korhonen

YouTuben Kuva kuvassa -tila saapuu nyt iPhone- ja iPad-käyttäjille
YouTube Premium -tilaajat pystyivät useamman kuukauden ajan käyttämään iOS:llä YouTuben Kuva kuvassa -tilaa, mutta se poistettiin saatavilta, sillä kyseessä oli testi. Kuukausia myöhemmin YouTube viimeinkin tuo ominaisuuden käytettäväksi.

YouTuben mukaan ominaisuus saapuu lähipäivinä kaikille iOS ja iPadOS -käyttäjille, joilla on vähintään iOS 15- tai iPadOS 15- versio käytössä.

Kuva kuvassa -tila eli minisoitin mahdollistaa videoiden katselun pikkuruudulta samalla, kun käyttää muita sovelluksia. Videon toistuu joko hyvin pienenä ruutuna tai koko näytön leveyden kokoisena kelluvana ikkunana näytöllä.

Kuva kuvassa -ominaisuuden käyttämistä varten käyttäjällä tulee olla maksullinen YouTube Premium -tilaus. Tilaa voi käyttää sekä tavallisissa videoissa että musiikkivideoissa.

Ominaisuuden saa käyttöön YouTuben asetuksista kohdasta yleistä. Mikäli ominaisuutta ei laita päälle, käytössä on oletuksena Taustakuuntelu, joka mahdollistaa äänen kuuntelun muiden sovellusten käytön aikana tai näyttö sammutettuna.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -33%

Samsung Galaxy S10e
499 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 742 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -22%

Oppo A77 5G
286 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 367 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.