Apple julkaisi beetapäivityksen iPhonen käyttöjärjestelmälle

Puhelinvertailu

Apple julkaisi beetapäivityksen iPhonen käyttöjärjestelmälle
Apple on tänään julkaissut uuden beetaversion iOS 16 -mobiilikäyttäjärjestelmästä. Tulevan iOS 16 -version julkaisu on arvioilta syyskuun toisella tai kolmannella viikolla, joten julkaisu alkaa lähestyä kovaa vauhtia.

Yhtiön uusi iPhone 14 julkistetaan syyskuun 7. päivä eli ensi viikon keskiviikkona, ja samalla esitellään myös lopullinen iOS 16 -käyttöjärjestelmä. Molemmat tulevat oletettavasti saataville lähes heti julkistuksen jälkeen. Tänään esitelty iOS 16 beta 8 jääneekin siis viimeiseksi beetaversioksi.

Apple ei ole vahvistanut mitkä ominaisuudet tuodaan laitteisiin tässä nimenomaisessa beetapäivityksessä, mutta todennäköisesti ollaan jo melko lähellä valmista ominaisuuslistaa. Päivitys on saatavilla sekä kehittäjille että avoimessa beetassa oleville käyttäjille.

Applen uusin mobiilikäyttöjärjestelmä pitää sisällään muun muassa kustomoitavan lukitusnäytön, muokattavat viestit, ilmoitusten uudistuksia, livetapahtumat ja paljon muita pienempiä muutoksia.Käyttöjärjestelmän saavat useimmat iPhone 8:sta uudemmat laitteet, tästä löydät kaikki tuetut laitteet.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
292 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -26%

Motorola Edge 30 Neo
219 € Proshop
229 € CDON
429 € Power

Alin hinta viikko sitten: 308 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Oppo A96 – hinta laskenut -25%

Oppo A96
227 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 301 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.