Samsungilta uusi One UI 5 taittuville Fold 4 ja Flip 4 -puhelimille

Matti Robinson

Samsungilta uusi One UI 5 taittuville Fold 4 ja Flip 4 -puhelimille
Samsung on aloittanut käyttöjärjestelmäpäivityksen jakelun kahdelle uudelle laitteelle. Korealaisyhtiön uusin One UI 5 -päivitys, joka perustuu Android 13 -käyttöjärjestelmäversioon on nyt ensimmäisten Galaxy Z Fold 4 ja Flip 4 -käyttäjien saatavilla.

Ensialkuun päivitys saapuu ladattavaksi Yhdysvalloissa beetatestausohjelmassa olleille, kertoo SamMobile, mutta pian tämän jälkeen jakelua laajennetaan myös laajempaan yleisöön.

Firmwareversiolla BVK3 varustettu päivitys sisältää paljon uudistuksia, joita tulee Android 13 -käyttöjärjestelmän myötä, mutta myös parannuksia itse One UI -käyttöliittymään.

Uudistuksiin kuuluvat mm. rutiinit ja moodit, joilla voi automatisoida puhelimen toimintaa eri tilanteissa, uusi käyttöliittymän ilme, paremmat ilmoitukset, videotaustakuvat, uudistetut widgetit ja paljon muuta.

Samsung on myös julkaissut marraskuun tietoturvapäivitykset, jotka saatetaan puhelimiin päivityksen ohessa. Päivitys saapuu puhelimiin automaattisesti, mutta sitä voi myös hakea manuaalisesti asetuksista.Näiden laitteiden ohella, noin 15 Samsungin laitetta on saanut Android 13 -päivityksen, mukaanlukien Galaxy S20, S21 ja S22-sarjat.


Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -30%

Samsung Galaxy S10e
337 € CDON
674 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 481 €

Oppo A16s – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10
279 € CDON
699 € Kärkkäinen
979 € ComputerSalg

Alin hinta viikko sitten: 390 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Lite
199 € Power
269 € DNA
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 269 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.