Huhujen mukaan uusi OnePlus-lippulaiva pitää sisällään keraamisen rungon

Matti Robinson

Huhujen mukaan uusi OnePlus-lippulaiva pitää sisällään keraamisen rungon
OnePlussalta odotetaan uutta huippupuhelinta jo mahdollisesti tämän vuoden puolella. Vaikka yhtiö on esitellyt tänä vuonna jo OnePlus 10 Pro ja OnePlus 10 T -mallit, niin huhut ja vuodot käyvät jo kuumana seuraavaa OnePlus 11 mallia odotellessa.

Uusimmat vuodot tarjoavat tietoja laitteen rakentesta. OnePlus 11 tulee olemaan eittämättä varustettu markkinoiden parhaimmistoon kuuluvilla teknisillä ominaisuuksilla, mutta laitteella on väitetysti myös yksi ässä hihassa.

Weibo-vuotaja Digital Chat Stationin mukaan OnePlus 11 tulee pitämään sisällään harvinaisen keraamisen rungon. Asiasta kertoi Android Central. On epäselvää tässä vaiheessa tarkoitetaanko tällä kokonaan keraamista rakennetta vai onko siinä yhdistetty keraamisia materiaaleja ja esimerkiksi metallia.

Tämä ei ole toki ensimmäinen tapaus, jossa keramiikkaa käytetään elektroniikkatuotteissa, tai edes älypuhelimissa. Mi Mix on käyttänyt materiaalia jo 2016, jolloin se sai kehuja kestävyydestä.Muiden huhujen mukaan OnePlus 11 saattaa saada mm. kaarevan näytön, kuten OnePlus 10 Pro -mallissa, 16 gigatavua RAM-muistia ja UFS 4.0 -tallennustilan. OnePlus on jo vahvistanut, että tulevasta laitteesta löytyy Qualcommin uuden sukupolven järjestelmäpiiri Snapdragon 8 Gen 2.

Huhut kertovat myös, että OnePlus saattaa julkaista laitteen jo ennen vuoden vaihdetta, joka tarkoittaisi, että sillä olisi kolmen eri lippulaivapuhelimen julkaisu saman vuoden sisällä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -47%

Oppo Reno 5 Lite
323 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
741 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 685 €

Samsung Galaxy S10 Lite – hinta laskenut -38%

Samsung Galaxy S10 Lite
593 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 957 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
340 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 528 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.