Huhujen mukaan uusi OnePlus-lippulaiva pitää sisällään keraamisen rungon

Matti Robinson

Huhujen mukaan uusi OnePlus-lippulaiva pitää sisällään keraamisen rungon
OnePlussalta odotetaan uutta huippupuhelinta jo mahdollisesti tämän vuoden puolella. Vaikka yhtiö on esitellyt tänä vuonna jo OnePlus 10 Pro ja OnePlus 10 T -mallit, niin huhut ja vuodot käyvät jo kuumana seuraavaa OnePlus 11 mallia odotellessa.

Uusimmat vuodot tarjoavat tietoja laitteen rakentesta. OnePlus 11 tulee olemaan eittämättä varustettu markkinoiden parhaimmistoon kuuluvilla teknisillä ominaisuuksilla, mutta laitteella on väitetysti myös yksi ässä hihassa.

Weibo-vuotaja Digital Chat Stationin mukaan OnePlus 11 tulee pitämään sisällään harvinaisen keraamisen rungon. Asiasta kertoi Android Central. On epäselvää tässä vaiheessa tarkoitetaanko tällä kokonaan keraamista rakennetta vai onko siinä yhdistetty keraamisia materiaaleja ja esimerkiksi metallia.

Tämä ei ole toki ensimmäinen tapaus, jossa keramiikkaa käytetään elektroniikkatuotteissa, tai edes älypuhelimissa. Mi Mix on käyttänyt materiaalia jo 2016, jolloin se sai kehuja kestävyydestä.Muiden huhujen mukaan OnePlus 11 saattaa saada mm. kaarevan näytön, kuten OnePlus 10 Pro -mallissa, 16 gigatavua RAM-muistia ja UFS 4.0 -tallennustilan. OnePlus on jo vahvistanut, että tulevasta laitteesta löytyy Qualcommin uuden sukupolven järjestelmäpiiri Snapdragon 8 Gen 2.

Huhut kertovat myös, että OnePlus saattaa julkaista laitteen jo ennen vuoden vaihdetta, joka tarkoittaisi, että sillä olisi kolmen eri lippulaivapuhelimen julkaisu saman vuoden sisällä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 9 Pro – hinta laskenut -38%

Realme 9 Pro
199 € Verkkokauppa.com
271 € Proshop
319 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 319 €

Apple iPhone Xs Max – hinta laskenut -28%

Realme C35 – hinta laskenut -25%

Realme C35
149 € Verkkokauppa.com
224 € CDON
240 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Samsung Galaxy A04s – hinta laskenut -24%

Samsung Galaxy A04s
98 € Power
99 € Gigantti
99 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.