Nothing Phone (1) sai ison päivityksen

Puhelinvertailu

Nothing Phone (1) sai ison päivityksen
Nothing on aloittanut uuden päivityksen jakelun älypuhelimelleen. Uusi päivitys tuo mukanaan ison kasan uudistuksian, joihin lukeutuu uusia glyph-soittoääniä, parannuksia animaatioihin ja paljon muuta.

Nothing Phone (1) on yhtiön ensimmäinen, viime heinäkuussa esitelty Android-älypuhelin. Sen erikoisuuksiin kuuluu muista Android-laitteista poikkeava, osittain läpinäkyvä muotoilu sekä Glyph-valot, joilla pystytään näyttämään tietoa esimerkiksi soittajasta.

Nyt julkaisu päivitys on Nothing Phonen jo toinen Android 13 -käyttöjärjestelmään perustuva beetapäivitys. Se tarjoaa uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Näihin lukeutuu muun muassa uusi Glyph-ominaisuuteen perustuva soittoääni, uudet ilmoitukset ja yli tuplamäärä taustakuvia.

Lisäksi päivitys paramat kameran käyttöliittymää, akkukestoa ja yleistä vakautta.

Käyttäjät, jotka ovat liittyneet Nothingin beetaohjelmaan, ovat voineet päivittää laitteensa uuteen versioon 13. päivä lähtien.
Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy M12 – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy M12
213 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Samsung Galaxy S10e – hinta laskenut -29%

Samsung Galaxy S10e
500 € CDON
669 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 701 €

Nokia X20 – hinta laskenut -23%

Nokia X20
231 € Kärkkäinen
299 € Elisa
299 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 299 €

Realme 9 Pro – hinta laskenut -23%

Realme 9 Pro
169 € Elisa
319 € Verkkokauppa.com
319 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.