Samsung Flexillä voi hankkia Galaxy -puhelimen kuukausihinnalla

Janne Yli-Korhonen

Samsung Flexillä voi hankkia Galaxy -puhelimen kuukausihinnalla
Samsung julkaisi juuri Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet sekä samalla uuden palvelun nimeltä Samsung Flex, jolla nämä laitteet voi hankkia.

Samsung Flex on tilausperusteinen palvelu, jota käyttämällä saa tiettyyn kuukausihintaan käyttöönsä Samsung Galaxy -puhelimen.

Samsung kertoo, että palvelu antaa käyttäjälle vapauden joko vaihtaa tai päivittää matkapuhelintaan niin usein kuin itse haluaa tai 24 kuukauden kuluttua palvelun käytön aloittamisesta, käyttäjän omasta valinnasta riippuen.

Tarjolla on siis kaksi vaihtoehtoa, joissa kummassakin kuukausihinta pysyy kiinteänä:
  • Täysi joustavuus - ei sitoutumista: mahdollisuus vaihtaa puhelimen mallia milloin tahansa ja peruttaa tilaus maksutta kuluvan kuukausijakson jälkeen. Hinta alkaen 52 euroa kuukaudessa
  • 24 kuukautta - kiinteä sopimusjakso: sopimusjakson jälkeen käyttäjä voi valita, ostaako hän käyttämänsä puhelimen vai palauttaako laitteen. Jos käyttäjä päättää ostaa puhelimen sitoutumisajan jälkeen, hän maksaa puhelimesta vain 25 % ostohetken myyntihinnasta. Hinta alkaen 35 euroa kuukaudessa


Flexin hinnat koskevat Galaxy S23 -sarjan malleja, sillä tarjolla ei vielä ole muita vaihtoehtoja. Samsung kuitenkin lupaa lisätä valikoimaan säännöllisesti uusia malleja.Jos käyttäjä päättää lopettaa tilauksensa, Samsung Galaxy -puhelin lähetetään takaisin Samsungin kumppanille Foxwaylle, joka varmistaa, että puhelin kierrätetään asianmukaisesti.

"Olemme Samsungilla uskomattoman ylpeitä voidessamme lanseerata palvelun, joka antaa asiakkaillemme niin paljon valinnanvapautta. Mahdollisuus mukauttaa tarjouksia yksilöllisten tarpeiden mukaan on aina ollut meille tärkeää. Samsung Flexin käyttöönoton myötä voimme tarjota käyttäjille täysin uudenlaisen pääsyn uusimpiin puhelimiimme", kertoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.Lisätietoa palvelusta saa täältä.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 5 Lite – hinta laskenut -46%

Oppo Reno 5 Lite
334 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 613 €

Samsung Galaxy S20 – hinta laskenut -46%

Samsung Galaxy S20
370 € Multitronic
685 € CDON
799 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 680 €

Realme X50 5G – hinta laskenut -36%

Realme X50 5G
339 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 527 €

Oppo Reno 8 Lite 5G – hinta laskenut -34%

Oppo Reno 8 Lite 5G
328 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 496 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.