Päivän diili: Googlen Pixel 6a maksaa jälleen vain 299 euroa

Janne Yli-Korhonen

Päivän diili: Googlen Pixel 6a maksaa jälleen vain 299 euroa
Google ei virallisesti myy puhelimiaan Suomessa, mutta muutamat jälleenmyyjät ovat niitä tuoneet saataville. Pixel 6a tuli Verkkokauppa.comin kautta myyntiin elokuussa ja myöhemmin myös esimerkiksi Gigantille.

Alun perin laitteen hinta oli yli 500 euroa, mutta nykyään puhelinta saa selvästi edullisemmalla hinnalla. Pixel 6a on nyt tarjouksessa ja se maksaa vain 299 euroa. Jo aiemminkin laitetta on myyty tällä hinnalla.

Pixel 6a:n ominaisuuksiin kuuluvat 6,1 tuuman OLED -näyttö, Google Tensor -piiri, 6 gigatavua RAM-muistia, 128 gigatavua tallennustilaa, 4410 mAh akku sekä 12,2 megapikselin pääkamera ja 12 megapikselin ultralaajakulma.

Gigantti huomauttaa laitteen kuvauksessa, että Google Pixel-puhelimet eivät toistaiseksi tue 5G-yhteyksiä ja VoLTE-ominaisuutta suomalaisten operaattoreiden verkoissa. Googlen uusin beetaversio kuitenkin toi tuen Telian 5G-verkolle, joten tältä osin tulevaisuudessa muutosta on luvassa.Päivän diiliTarjous löytyy Gigantilta. Tarjous on voimassa 13.3. asti.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 10 – hinta laskenut -47%

Realme 10
149 € CDON
312 € Hobby Hall
371 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Xiaomi 12 – hinta laskenut -11%

Xiaomi 12
399 € Telia
439 € Hobby Hall
472 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 447 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.