Polarin algoritmit nähdään muiden valmistajien kelloissa

Janne Yli-Korhonen

Polarin algoritmit nähdään muiden valmistajien kelloissa
Urheiluteknologiaan ja sykkeen mittaukseen keskittyvä kotimainen Polar Electro avaa tieteeseen pohjautuvat algoritminsa ja ohjelmistoratkaisunsa valituille kumppaneilleen.

Aiemmin Polarin vuosia kehittämät algoritmit ja ohjelmistoratkaisut ovat olleet vain sen omassa käytössä, mutta jatkossa näitä ominaisuuksia nähdään myös muiden valmistajien laitteilla.

Kumppaneiden käyttöön avataan 25 algoritmia, jotka kattavat unen, harjoittelun, hyvinvoinnin, aktiivisuuden, suorituskyvyn ja palautumisen.Polar kertoo muutoksen tarkoittava, että yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot voivat tarjota työntekijöilleen, asiakkailleen tai käyttäjilleen Polarin vuosikymmenien ajan kehittämää osaamista käyttövalmiin ratkaisun avulla ilman omia investointeja algoritmien tai ohjelmiston kehittämiseen.

"Algoritmien avaaminen kumppaneiden käyttöön on alallamme ennennäkemätöntä ja Polar on erittäin ylpeä voidessaan toimia puettavan teknologian tulevaisuuden sunnannäyttäjänä", sanoo Polarin toimitusjohtaja Sander Werring. "Missiomme on edistää hyvinvointia globaalissa mittakaavassa yksilöllisen terveysteknologian ja hyvinvointiratkaisujen avulla, ja kumppanuus Casion kanssa on ensimmäinen askel, joka mahdollistaa tämän entistä nopeammin."Ensimmäinen kumppani Polarin uudelle liiketoiminnalle on japanilainen kellojätti Casio. Valmistajan G-Shock -mallin SQUAD GBD-H2000-kellossa on hyödynnetty "Powered by Polar" -ominaisuuksia.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -20%

Motorola Edge 30 Neo
199 € Proshop
217 € RDE.FI
260 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 272 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
125 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi Redmi A2 – hinta laskenut -12%

Xiaomi Redmi A2
70 € RDE.FI
76 € Proshop
79 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 78 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.