Tinder Vault -palvelu saattaa maksaa 450 euroa kuukaudessa

Petteri Pyyny

Haluatko näyttää, että rahaa on? Tinderiin tulossa 500 dollaria/kk maksava erikoistila
"Rahaa löytyy" on kenties korni heitto potentiaaliselle deittikumppanille, mutta ilmeisesti siinä voi olla jokin ideakin. Näin ainakin tuntuu pohtivan maailman suurin deittipalvelu Tinder, joka suunnittelee uutta maksullista ominaisuutta palveluunsa.

Tinder Vault olisi ikioma leikkikenttä käyttäjille, jotka maksavat palvelusta huikeat 500 dollaria kuukaudessa (noin 460 euroa).

Palvelun jäsenille on pohdittu mm. täydellistä ohituskaistaa, jolla Vault-jäsenyydestä maksavat käyttäjät näkyisivät ensimmäisenä profiileille, joista he ovat Tinderissä tykänneet. Tinder on ilmeisesti harkitsemassa myös "24/7 deittailun hovimestari" -tyylistä palvelua Vault-jäsenille, jossa sovelluksessa olisi mukana oikea ammattilainen auttamassa sopivien keskustelujen muotoilussa ja muutenkin deittailuviidakossa samoamisessa.

Vault-jäsenille olisi tarjolla myös oma osionsa, jossa Vault-jäsenet näkisivät vain toisia Vault-jäseniä. Ideana lienee se, että varakkaampi käyttäjäkunta voisi keskittyä puhtaasti toistensa profiileista tykkäämiseen.Vault-jäsenyys olisi selkeä irtiotto tähän asti kalleimmalle Tinderin maksulliselle palvelulle, vuonna 2020 julkaistulle Tinderin platina-tasolle. Platina-jäsenyys maksaa noin 30 euroa, mutta hinta vaihtelee sukupuolen ja iän mukaan - miesten maksaessa enemmän palvelusta.

Tinder Vault on vielä suunnittelupöydällä ja asiasta uutisoineen Fast Companyn mukaan Vaultin hinnoittelu ja sisältö saattaa vielä muuttua isostikin ennen sen varsinaista julkaisua.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia XR20 – hinta laskenut -40%

Nokia XR20
174 € Kärkkäinen
350 € Proshop
364 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 289 €

Oppo A16 – hinta laskenut -39%

Oppo A16
79 € DNA
229 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 129 €

Oppo Reno 7 Lite 5G – hinta laskenut -30%

Oppo Reno 7 Lite 5G
618 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 889 €

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (global) – hinta laskenut -29%

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (global)
140 € Kärkkäinen
299 € Power
299 € Multitronic

Alin hinta viikko sitten: 195 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.