Tinder Vault -palvelu saattaa maksaa 450 euroa kuukaudessa

Petteri Pyyny

Haluatko näyttää, että rahaa on? Tinderiin tulossa 500 dollaria/kk maksava erikoistila
"Rahaa löytyy" on kenties korni heitto potentiaaliselle deittikumppanille, mutta ilmeisesti siinä voi olla jokin ideakin. Näin ainakin tuntuu pohtivan maailman suurin deittipalvelu Tinder, joka suunnittelee uutta maksullista ominaisuutta palveluunsa.

Tinder Vault olisi ikioma leikkikenttä käyttäjille, jotka maksavat palvelusta huikeat 500 dollaria kuukaudessa (noin 460 euroa).

Palvelun jäsenille on pohdittu mm. täydellistä ohituskaistaa, jolla Vault-jäsenyydestä maksavat käyttäjät näkyisivät ensimmäisenä profiileille, joista he ovat Tinderissä tykänneet. Tinder on ilmeisesti harkitsemassa myös "24/7 deittailun hovimestari" -tyylistä palvelua Vault-jäsenille, jossa sovelluksessa olisi mukana oikea ammattilainen auttamassa sopivien keskustelujen muotoilussa ja muutenkin deittailuviidakossa samoamisessa.

Vault-jäsenille olisi tarjolla myös oma osionsa, jossa Vault-jäsenet näkisivät vain toisia Vault-jäseniä. Ideana lienee se, että varakkaampi käyttäjäkunta voisi keskittyä puhtaasti toistensa profiileista tykkäämiseen.Vault-jäsenyys olisi selkeä irtiotto tähän asti kalleimmalle Tinderin maksulliselle palvelulle, vuonna 2020 julkaistulle Tinderin platina-tasolle. Platina-jäsenyys maksaa noin 30 euroa, mutta hinta vaihtelee sukupuolen ja iän mukaan - miesten maksaessa enemmän palvelusta.

Tinder Vault on vielä suunnittelupöydällä ja asiasta uutisoineen Fast Companyn mukaan Vaultin hinnoittelu ja sisältö saattaa vielä muuttua isostikin ennen sen varsinaista julkaisua.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno 8 5G – hinta laskenut -35%

Oppo Reno 8 5G
292 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 449 €

Motorola Edge 30 Neo – hinta laskenut -26%

Motorola Edge 30 Neo
219 € Proshop
229 € CDON
429 € Power

Alin hinta viikko sitten: 308 €

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Oppo A96 – hinta laskenut -25%

Oppo A96
227 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 301 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.