Fitbit-sovellus saa uuden ulkonäön syksyn aikana

Janne Yli-Korhonen

Fitbit-sovellus saa uuden ulkonäön syksyn aikana
Fitbit, joka on nykyisin Googlen omistuksessa, kertoo blogikirjoituksessa, että Fitbit-sovellus uudistuu tänä syksynä. Uudistettu sovellus on Fitbitin mukaan muokattavissa, jotta se sopii erilaisille käyttäjille.

Fitbitin mukaan uudistettu sovellus on helppokäyttöisempi ja yksinkertaisempi. Tärkeimmät asiat ovat helposti käyttäjän saatavilla. Muun muassa navigointia on muokattua käyttäjäpalautteen perusteella ja ulkoisesti sovellus hyödyntää Google Material Designin elementtejä eli tiettyjä värejä ja kortteja.



Välilehtiä on kolme: Tänään, Valmentaja ja Sinä.

Päivitetyllä Tänään-välilehdellä näkyy käyttäjän tärkeimmät tilastot yhdellä silmäyksellä. Voit muokata, mitä tilastoja ja mittareita näet henkilökohtaisten tavoitteidesi perusteella.



Valmentaja-välilehdestä löytyy motivoivaa terveyteen ja kuntoon liittyvää sisältöä, kuten erilaisia harjoituksia. Fitbit Premium -tilaus avaa entistä enemmän sisältöä, kuten HIIT-treenit. Erilaisten suodattimien avulla voi etsiä tietynlaista sisältöä. Esimerkiksi ajan perusteella voi etsiä itselle sopivan treenin.

Sinä-välilehdestä voi puolestaan muokata henkilökohtaisia tietoja ja tavoitteita, hallita yhteyksiä ja seurata saavutuksia.

Sovellukseen on myös helpompi kirjata tietoja, kuten askeleet, harjoitukset ja juodun veden määrä, vaikka käyttäjällä ei olisi Fitbit-laitetta, kuten esimerkiksi Sense 2- tai Versa 4-älykelloa tai Inspire 3-aktiivisuusranneketta.

Fitbit myös vakuuttaa, että kerätty henkilökohtainen data pysyy henkilökohtaisena, eikä Google hyödynnä sitä omiin tarkoituksiinsa, kuten mainosten näyttämiseen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Xiaomi 12T – hinta laskenut -37%

Xiaomi 12T
406 € Proshop
406 € CDON
438 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 648 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Asus ROG Phone 6 – hinta laskenut -30%

Asus ROG Phone 6
764 € RDE.FI
1089 € Gigantti
1149 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1089 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.