OnePlussan taittuvanäyttöinen puhelin on heti 200 euron alennuksessa

Janne Yli-Korhonen

OnePlussan taittuvanäyttöinen puhelin on heti 200 euron alennuksessa
OnePlus julkaisi eilen yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen puhelimen, OnePlus Openin. Kyseessä on kirjan tavoin avautuvasta laitteessa, jossa on kansinäyttö ja suuri taittuva näyttö.

Open on varsin monipuolinen laite, ja se on kerännyt alkuun valtavasti kehuja medioiden ja testaajien toimesta. Puhelinvertailun arvostelu laitteesta on luvassa pian.

OnePlus Open on heti saatavilla Suomessa Elisan kautta ja myöhemmin se on tulossa saataville myös muiden jälleenmyyjien valikoimaan.

16 gigatavun RAMin ja 512 gigatavun tallennustilan omaavan laitteen suositushinta on 1799 euroa, mutta Elisa myy laitetta aluksi parin sadan euron alella eli hinnaksi jää 1599 euroa.

Kyseessä on Elisan asiakasetuhinta eli hinta tulee näkyviin, kun on kirjautunut Elisan verkkokauppaan. Kaupan päälle tarjotaan vielä OnePlus Buds Pro 2 -kuulokkeita, joiden arvoksi kerrotaan 179 euroa. Kuulokkeet saa, kun puhelimen ostaa 31.10. mennessä.OnePlus Open kilpailee Samsungin Galaxy Z Fold5 -laitteen kanssa. Esimerkiksi Elisa myy Samsungin laitetta 1679 euron hinnalla, mutta tässä laitteessa on 12 gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua tallennustilaa. 512 gigatavun malli puolestaan kustantaa 1799 euroa eli tällä hetkellä OnePlussan laite näyttää tarjoavan enemmän vastinetta rahalle.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Honor 90 – hinta laskenut -29%

Honor 90
249 € Veikon Kone
349 € Gigantti
349 € Power

Alin hinta viikko sitten: 349 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Honor Magic5 Pro – hinta laskenut -12%

Honor Magic5 Pro
1070 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1222 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.