Suomalaisen Wreckfest-ajopelin saa nyt eurolla

Janne Yli-Korhonen

Suomalaisen Wreckfest-ajopelin saa nyt eurolla
Suomalaisen Bugbear Entertainmentin kehittämä Wreckfest -ajopeli tuli vuosi sitten saataville iOS- ja Android-mobiililaitteille.

Pelin hinta on tavallisesti 9,99 euroa Androidilla ja 11,99 euroa App Storessa. Nyt kuitenkin peli on hyvässä alessa ja sen saa itselleen vain eurolla. Tarjouksen kestoa ei ole mainittu.

Eurolla saa pelin perusversion, mutta tarjolla on lisämaksusta myös erilaisia lisäosia. Nämä eivät nähtävästi ole alennuksessa. Kallein lisäosa kustantaa 9,99 euroa.

Törmäilyä ja kovaa kilpa-ajoa tarjoava romurallipeli sisältää esimerkiksi uratilan sekä moninpelin. Ajelua voi tehdä monipuolisesti 45 erilaisella radalla.

Peli sisältää 80 ajoneuvoa, joita voi myös kustomoida. Lisää ajoneuvoja saa lisäosien avulla.Pelaaminen tapahtuu näytöllä näkyvillä painikkeilla, mutta peli tukee myös peliohjainta. Pelin grafiikat ovat näyttävät, ja täydellä teholla ne vaativat etenkin Androidin kohdalla käytännössä parasta mahdollista suorituskykyä. Asetuksista voi säädellä grafiikoita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Oppo Reno 12 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno 12 Pro
443 € CDON
550 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 542 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.