Suomalaisen Wreckfest-ajopelin saa nyt eurolla

Janne Yli-Korhonen

Suomalaisen Wreckfest-ajopelin saa nyt eurolla
Suomalaisen Bugbear Entertainmentin kehittämä Wreckfest -ajopeli tuli vuosi sitten saataville iOS- ja Android-mobiililaitteille.

Pelin hinta on tavallisesti 9,99 euroa Androidilla ja 11,99 euroa App Storessa. Nyt kuitenkin peli on hyvässä alessa ja sen saa itselleen vain eurolla. Tarjouksen kestoa ei ole mainittu.

Eurolla saa pelin perusversion, mutta tarjolla on lisämaksusta myös erilaisia lisäosia. Nämä eivät nähtävästi ole alennuksessa. Kallein lisäosa kustantaa 9,99 euroa.

Törmäilyä ja kovaa kilpa-ajoa tarjoava romurallipeli sisältää esimerkiksi uratilan sekä moninpelin. Ajelua voi tehdä monipuolisesti 45 erilaisella radalla.

Peli sisältää 80 ajoneuvoa, joita voi myös kustomoida. Lisää ajoneuvoja saa lisäosien avulla.Pelaaminen tapahtuu näytöllä näkyvillä painikkeilla, mutta peli tukee myös peliohjainta. Pelin grafiikat ovat näyttävät, ja täydellä teholla ne vaativat etenkin Androidin kohdalla käytännössä parasta mahdollista suorituskykyä. Asetuksista voi säädellä grafiikoita.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi Poco M4 5G – hinta laskenut -37%

Xiaomi Poco M4 5G
146 € CDON
228 € Hobby Hall

Alin hinta viikko sitten: 230 €

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

Motorola Moto G13 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G13
123 € Hobby Hall
131 € Proshop
153 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 146 €

Nokia C02 – hinta laskenut -15%

Nokia C02
74 € Hobby Hall
105 € Proshop
107 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 86 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.