Suosittu ja juuri alennuksessa oleva Galaxy A54 sai Android 14 / One UI 6 -päivityksen Suomessa

Janne Yli-Korhonen

Suosittu ja juuri alennuksessa oleva Galaxy A54 sai Android 14 / One UI 6 -päivityksen Suomessa
Samsung aloitti Android 14 / One UI 6 -päivityksen jakelun ensimmäisenä Galaxy S23 -sarjalle, jotka saivat sen lokakuun lopulla. Tämän jälkeen jakelu on käynnistetty usealle mallille maailmalla, ja nyt Suomessa keskitason Galaxy A54 sai kyseisen päivityksen.

Oman laitteen päivityksen saatavuuden voi tarkistaa puhelimen asetuksista kohdasta Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

Galaxy A54:n kohdalla päivitys on kooltaan noin 2300 megatavua ja se tuo mukanaan marraskuun tietoturvakorjauksen.

Android 14 ja One UI 6.0 tuovat mukanaan runsaasti uudistusta.Samsungin laitteiden kohdalla merkittävin uudistus on huomattavissa pikapaneelin osalta, joka on saanut uuden ulkoasun. Wifi- ja Bluetooth-yhteyksille on nyt omat painikkeet yläosassa. Keskellä on muita painikkeita ja alaosasta löytyvät Tumma tila ja Silmien mukavuussuoja yhdessä näytön kirkkauden kanssa.

One UI 6 tuo mukanaan päivitetyt animaatiot, uuden fontin, joka on käytössä oletuksena, ja uudistetut emojit Samsungin näppäimistöön.

Kamerasovelluksessa kuvan tarkkuuden voi nyt helpommin valita uuden painikkeen ansiosta. Mukana on myös uusi mukautettu kamerawidget kotinäytölle, jonka avulla käyttäjät voivat valita etukäteen kameratilan ja tallennuspaikan tietyille kuville.

Lukitusnäytön kohdalla kellon voi siirtää vapaasti haluamaansa kohtaan, ja monet Samsungin omat sovellukset saavat uusia toimintoja tai uutta ulkonäköä.

Galaxy A54 sai Puhelinvertailun arvostelussa runsaasti kehuja muun muassa päivitystuen, näytön, pääkameran ja kestävyyden osalta. Lisäksi Galaxy A54 on suhteellisen edullinen laite, ja nyt Black Fridayn kunniaksi sitä myydään vain 299 eurolla.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
509 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Motorola Edge 30 – hinta laskenut -20%

Motorola Edge 30
222 € Proshop
227 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 283 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.