Elisa avasi 5G-verkon Korsnäsiin - Kaikista Pohjanmaan maakunnan kunnista löytyy nyt 5G

Janne Yli-Korhonen

Elisa avasi 5G-verkon Korsnäsiin - Kaikista Pohjanmaan maakunnan kunnista löytyy nyt 5G
Loppuvuodesta 3G-verkkonsa kokonaan sulkenut Elisa on jälleen laajentanut 5G-verkon toimintaa. Elisa on nyt avannut 5G-mobiiliverkon Korsnäsiin, jonka myötä 5G on saatavilla jokaisessa Pohjanmaan maakuntaan kuuluvassa kunnassa. Lisäksi Elisan 5G-verkko on laajentunut Etelä-Pohjanmaalla Isojoelle.

Korsnäsissä 5G-verkko kattaa ensimmäisenä muun muassa Taklaxin ja Harrströmin alueita. Isojoella 5G on ensimmäisenä saatavilla keskustassa ja sen lähiympäristössä.

Elisan mukaan sen verkko on saatavilla nyt 267 paikkakunnalla Suomessa ja kattaa yli 92 prosenttia väestöstä."Pohjanmaa on yksi ensimmäisistä maakunnista, jossa 5G-verkko on avautunut jokaiselle paikkakunnalle. Myös Etelä-Pohjanmaalla valtaosa kunnista on jo 5G:n piirissä. Jatkamme verkon laajentamista tulevaisuudessakin, ja 5G tulee yhä useamman asukkaan ja yrityksen saataville. Asiakkaidemme suosimat laitteet ja liittymät ovat nykyään lähes poikkeuksetta 5G-kyvykkäitä, ja on mahtavaa, että nyt todella moni länsirannikon asukas pääse nauttimaan uuden verkon tarjoamasta sujuvuudesta", kertoo Elisan Pohjanmaan aluejohtaja Niklas Granholm.Jopa gigan nopeuden tarjoavan 5G:n voi hankkia omaan mobiililaitteeseen tai sitä voi käyttää kiinteän yhteyden tavoin kodin tai pienehkön yrityksen yhteisenä yhteytenä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

vivo V21 – hinta laskenut -26%

vivo V21
191 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 257 €

Motorola Razr 40 – hinta laskenut -24%

Motorola Razr 40
682 € CDON
894 € Verkkokauppa.com
899 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 894 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -21%

Nokia XR21
399 € DNA
454 € Dustin Home
506 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 506 €

Motorola Edge 30 – hinta laskenut -20%

Motorola Edge 30
222 € Proshop
227 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 283 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.