Nothingilta luvassa Phone (2a) -puhelin maaliskuun alussa

Janne Yli-Korhonen

Nothingilta luvassa Phone (2a) -puhelin maaliskuun alussa
Nothing vihjaili aiemmin julkaisevansa yhtiön kolmannen puhelinmallin, Nothing Phone (2a) -mallin, pian. Nyt yhtiö on vahvistanut tämän tapahtuvan maaliskuun alussa.

Yhtiön odotettiin julkaisevan puhelimen tulevilla MWC-messuilla helmikuun lopulla, mutta julkaisu tapahtuukin tämän jälkeen. Julkaisu tapahtuu 5. maaliskuuta klo 13:30 Suomen aikaa.

Toistaiseksi puhelimesta ei paljastettu suuremmin ominaisuuksia. Nothingin uusimmalla videolla kerrotaan puhelimen saavan erilaisen muotoilun takaosan osalta ja se tulee kahden aiemman puhelimen tapaisesti sisältämään valaistuksen.

Toimitusjohtaja Carl Pei vakuuttaa laitteen sisältävän hyvää suorituskykyä ja hyvät kamerat. Phone (2a) sijoittuu Phone (2):n alapuolelle eli kyseessä on keskitason laitteesta."Nothingilla haluamme vain luoda parhaita tuotteita, olipa tuote mikä tahansa. Phone (2a):ssa tärkeintä on loistava suorituskyky ja loistava kamera, Carl sanoo. "Niihin tiimi on todella keskittynyt, mutta unohtamatta sitä, mikä tekee meistä ainutlaatuisen: suunnitteluinnovaatiomme ja ohjelmistomme."Aiempien vuotojen mukaan Phone (2a) sisältää OLED-näytön 120 hertsin virkistystaajuudella, MediaTekin Dimensity 7200 -järjestelmäpiirin ja kaksi 50 megapikselin kameraa takaosassa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C30 – hinta laskenut -39%

Realme C30
84 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 136 €

Motorola Moto G73 – hinta laskenut -38%

Motorola Moto G73
119 € DNA
168 € Power
169 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 191 €

Oppo A77 5G – hinta laskenut -34%

Oppo A77 5G
99 € DNA
149 € Telia
199 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 149 €

TCL 30 5G – hinta laskenut -26%

TCL 30 5G
140 € RDE.FI
199 € Power

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.