S-Pankki tukee nyt Apple Payta - Myös Bonus kertyy iPhonella

Janne Yli-Korhonen

S-Pankki tukee nyt Apple Payta - Myös Bonus kertyy iPhonella
S-Pankki alkoi tukea Google Walletia (Google Pay) viime vuoden alkupuolella, mutta Apple-käyttäjät ovat joutuneet tyytymään perinteiseen maksamiseen. Nyt tähän on kuitenkin tullut muutos, sillä S-Pankki tukee Apple Payta.

Maksukortin saa liitettyä Apple Payhin S-mobiilissa kortin tiedoissa. Kortin tiedot voi myös syöttää Apple Lompakkoon ja viimeistellä liitoksen S-mobiilissa.

Asiakkaat voivat maksaa Apple Paylla helposti kaksoispainalluksella ja pitämällä iPhone- tai Apple Watch -laitettaan lähellä maksupäätettä lähimaksua varten. Apple Paylla maksaminen onnistuu myös verkossa ja sovelluksissa.Lisäksi asiakasomistajat voivat myös lisätä S-Etukorttinsa Applen Lompakkoon. Näin voit kerryttää Bonusta iPhonella tai Apple Watchilla.

"Olemme innoissamme siitä, että iPhone- ja Apple Watch -käyttäjät voivat nyt lisätä S-Pankin maksukorttinsa helposti ja turvallisesti Apple Payhin sekä S-Etukorttinsa Applen Lompakkoon. Näin he voivat käyttää suosikkituotteitaan kätevästi yhdestä paikasta omalla laitteellaan", sanovat S-ryhmän asiakkuusjohtaja Heini Dahlström ja S-Pankin korttien ja maksamisen tuoteryhmäpäällikkö Marketta Lundell.Lisätietoa Apple Payn käytöstä ja kortin liittämisestä saa täältä.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X7a – hinta laskenut -49%

Honor X7a
69 € DNA
136 € Bigbox
143 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 135 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -33%

Motorola Razr 40 Ultra
783 € CDON
1170 € Dustin Home
1179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1160 €

Honor Magic5 Lite – hinta laskenut -30%

Honor Magic5 Lite
119 € Power
139 € DNA
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 169 €

Google Pixel 7a – hinta laskenut -22%

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.