Päivän diili: Samsung Galaxy S22 halvemmalla kuin koskaan aiemmin

Petteri Pyyny

Hyvä tarjous: Samsung Galaxy S22 hinta on tippunut jo alle 350 euron - kenties paras puhelinostos alle 400 eurolla
Yksi mielenkiintoisimmista kännyköiden hintaluokista on ollut viime vuosina 300 ja 500 euron hintahaarukka.

Tästä hintahaarukasta nostamme esiin mainiona tarjouksena vuonna 2022 julkaistun Samsung Galaxy S22:n, joka irtoaa nyt alle 350 eurolla.

Kyseiseen hintapisteeseen julkaistaan säännöllisesti mainioita kännyköitä, mutta todelliset löydöt tehdään hieman eri tavalla. Edellisvuoden tai jopa sitä edellisen vuoden lippulaivapuhelinten hinnat nimittäin alkavat laskemaan vauhdilla, kun niille tulee ikää mittariin.

Tällöin jälleenmyyjät alkavat tyhjentelemään varastojaan ja eteen saattaa tulla erittäin mainioita löytöjä.

Aiemmin pari vuotta vanhoja kännyköitä olisi ollut vaikea suositella kenellekään, koska puhelinten päivityslupaukset olivat vielä varsin kehnoja. Mutta viimeisen muutaman vuoden aikana Googlen Pixel-puhelinten, Samsungin kännyköiden ja OnePlussan mallien päivityslupaukset ovat alkaneet venymään vauhdilla.

Ja tästä seuraakin se, että näiden kolmen valmistajan osalta voi löytää hyviäkin diilejä hieman vanhemmista, mutta uusia vastaavanhintaisia puhelimia monella tapaa paremmista malleista - saaden silti Android-päivityksiä.

Samsung Galaxy S22 oli vuoden 2022 Samsungin lippulaivamalliston pienin ja edullisin malli, mutta maksoi silti julkaisuhetkellään noin 900 euroa. Pari vuotta ei ole heikentänyt puhelimen laadukkuutta oikeastaan millään tavalla, vaan se on varsin pätevä kapistus edelleen.

Puhelimesta löytyy 50 megapikselin pääkamera, 10 megapikselin telekamera ja 12 megapikselin ultralaajakulmakamera. Optinen kuvanvakain (OIS) löytyy sekä pääkamerasta että telekamerasta. Nyt tarjouksessa olevassa mallissa on 128 gigatavua tallennustilaa ja 8 gigatavua käyttömuistia.

Tarjous löytyy täältä:

Samsung Galaxy S22 (128GB), 347 euroa
(hinta muissa kaupoissa)
Puhelimelle on jo julkaistu tuorein Android 14 -päivitys ja se tulee saamaan vielä Android 15 ja Android 16 -päivitykset. Mallia myytiin vielä alkuvuodesta 2024 noin 500 euron hintalapulla, mutta nykyinen alle 350 hintalappu nähtiin hetken aikaa jo huhtikuussa - ja nyt uudestaan.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -42%

Motorola Lenovo ThinkPhone
583 € CDON
660 € Proshop
999 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 999 €

Realme C30 – hinta laskenut -22%

Realme C30
78 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -18%

Sony Xperia 1 V
999 € Verkkokauppa.com
999 € Gigantti
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1216 €

Xiaomi Redmi Note 12S – hinta laskenut -15%

Xiaomi Redmi Note 12S
187 € CDON
192 € Proshop
219 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.