Päivän diili: Nothing Phone (2) alle 500 eurolla

Petteri Pyyny

Kehuttu Nothing Phone (2) on nyt halvempi kuin koskaan
Kännykkämaailmaan syntyy nykyisin enää todella harvoin uusia, laajempaa yleisöä tavoittavia valmistajia. Mutta Briteistä käsin toimiva Nothing on yksi merkittävä poikkeus tähän sääntöön.

Nothing on valinnut puhelintensa julkaisussa hyvin "applemaisen" taktiikan ja yhtiö onkin julkaissut historiansa aikana vain kolme puhelinta.

Ensimmäinen malleista, Nothing Phone (1) näki päivänvalon kesällä 2022 ja seuraava malli, Nothing Phone (2) vuoden 2023 kesällä. Ensimmäinen hieman halvempi puhelin nähtiin tämän vuoden keväällä, kun Nothing Phone (2a) julkistettiin.

Mutta yhtiön tuorein "lippulaivamalli" on siis edelleen Nothing Phone (2). Ja nyt puhelin irtoaa omaksi halvemmalla kuin koskaan aiemmin.

Puhelin maksoi julkaisuhetkellään 729 euroa ja hintalappu on pikkuhiljaa laskenut tasaisesti alemmas - mutta ei koskaan aiemmin näin alas kuin nyt, sillä puhelin irtoaa nyt omaksi 499 eurolla.

Vielä viime viikolla puhelinta sai halvimmillaan uutena 550 eurolla, joten alas on tultu viidenkympin verran.

Tarjous löytyy täältä:

Nothing Phone (2), 8GB / 256GB - 499 euroa
hinnat muissa kaupoissa


Tarjouksessa oleva malli on siis 8 gigatavun käyttömuistilla ja 256 gigatavun tallennustilalla varustettu versio puhelimesta. Nothing Phone (2) järjestelmäpiirinä toimii Snapdragon 8+ gen 1 ja se tulee saamaan vielä kaksi suurta Android-päivitystä nykyisen Android 14 jälkeen.

Puhelinta on kehuttu erittäin paljon ja se on kiivennyt useaan kertaan myös Suomen myydyimpien kännykkämallien listoille viimeisen vuoden aikana.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo Reno10 – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10
199 € DNA
460 € CDON
610 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 329 €

Nokia X30 – hinta laskenut -15%

Nokia X30
341 € Teknikproffset
399 € Elisa
416 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 399 €

Realme C30 – hinta laskenut -14%

Realme C30
85 € BIGBOX.FI

Alin hinta viikko sitten: 98 €

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ – hinta laskenut -13%

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
297 € BIGBOX.FI
410 € CDON
427 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 342 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.