Verkkokauppa paljasti Sony Ericsson XPERIA X3:n

4
Markus Lehtiniitty

Verkkokauppa paljasti Sony Ericsson XPERIA X3:n
Expansys-verkkokauppa on vahingossa paljastanut sivuillaan Sony Ericssonin ensimmäisen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen nimen sekä kattavat tekniset tiedot. Aiemmin Rachael-kehitysnimellä tunnettu puhelin tullaan nimeämään Sony Ericsson XPERIA X3:ksi. Kyseessä on patukkamallinen, näppäimistötön kosketusnäyttöpuhelin.

Olemme kertoneet Rachaelista aiemmin 5. heinäkuuta täällä ja 9. heinäkuuta täällä.

XPERIA X3:ssa tulee olemaan Sony Ericssonin vaikuttavasti kustomoima Android-alusta, jonka olemme jo nähneet videollakin aiemmin.



XPERIA X3:n automaattitarkenteinen kamera on tarkkuudeltaan kahdeksan megapikseliä ja sen yhteydestä löytyvät myös LED-kuvausvalo sekä kuvanvakain-, kasvojentunnistus- ja hymylaukaisintoiminnot. Videoita XPERIA X3 nauhoittaa maksimissaan VGA-tarkkuudella (640x480 pikseliä).

XPERIA X3:n kosketusnäyttö on kooltaan neljä tuumaa. Tarkkuudesta on olemassa epäselvyyttä, sillä Expansysin mukaan näytön tarkkuus olisi 800x400 pikseliä, mutta aiemmat tiedot kertoivat 852x480 pikselin tarkkuudesta. X3:n muihin ominaisuuksiin kuuluvat GPS-paikannus, internetselain, sähköposti mediasoitin ja microSD-muistikorttipaikka. Yhteyspuolella XPERIA X3 on myös vahva: neljä GSM-taajuutta, kaksi 3G/WCDMA-taajuutta HSDPA- ja HSUPA-tuilla, stereo-Bluetooth, WLAN sekä 3,5 mm:n standardi kuuloke- ja miniUSB-liitännät.

Expansysin sivuilla ei oteta kantaa puhelimen hintaan tai saatavuusaikatauluun. Sony Ericsson tullee luultavasti julkistamaan XPERIA X3:n samanaikaisesti Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmää käyttävän XPERIA X2:n kanssa. XPERIA X2:stakin vuosi tänään julkisuuteen uusia kuvia, joissa se nähdään XPERIA X1:n rinnalla.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor Magic Vs – hinta laskenut -38%

Honor Magic Vs
990 € Power
1599 € DNA

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

TCL 40R – hinta laskenut -36%

TCL 40R
179 € Power

Alin hinta viikko sitten: 279 €

Samsung Galaxy A23 5G – hinta laskenut -34%

Samsung Galaxy A23 5G
129 € DNA
149 € Power
197 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 196 €

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (4)

Xaboom
Xaboom

2

Sattuuhan sitä kun Oulusta kirjoitetaan. Pitäisi varmaan seuraavaksi ostaa joku Sony Ericsson, kun jostain saanut hirveitä ennakkoluuloja kyseistä merkkiä kohtaan.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jaska (vahvistamaton)

4

Paska puhelin ainakin tämä x1. Päivän omistanut ja nyt jo korvia myöten kyrpiintynyt.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.