Honor ja Huawei ovat aloittaneet Android 10 -päivitysten jakelut

Janne Yli-Korhonen
28. marraskuuta, 2019 16:53

Google aloitti Android 10 -päivitysten jakelun syyskuun alussa, jonka jälkeen uusinta versiota on nähty vasta muutamien valmistajien toimesta muutamissa puhelimissa.
Kuitenkin hiljalleen kymppiversio alkaa yleistyä ja nyt vuoronsa saavat Huawein sekä Honorin puhelimet, joihin Android 10 -versiota sopii odottaa seuraavien päivien aikana.
Katso tästä kaikki puhelimet, joille Android 10 -päivitys saapuu.
Ensimmäiseksi Honorin puhelimista päivitys tulee saataville Honor 20 Pro:lle, Honor 20:lle sekä Honor View 20:lle.
Huawein puolelta ensimmäisenä päivityksen saavat Huawei P30, Huawei P30 Pro, Huawei Mate 20 Pro, Huawei Mate 20 Lite sekä Huawei Nova 5T.
Omalla kohdalla Android 10 saapui Honor 20 -puhelimelle. Päivityksen koko oli 4,63 gigatavua ja se asentui laitteelle ongelmitta.

Android 10:n omien ominaisuuksien, kuten käyttöjärjestelmän laajuisen tumman tilan, lisäksi Honor on parannellut animaatioita sekä parantanut järjestelmän sujuvuutta ja vakautta (GPU Turbo).
Myös käyttöjärjestelmän ulkonäkö on jonkin verran muuttunut. Esimerkiksi yläreunasta vedettävän valikon painikkeet ovat nyt helpommin saatavilla ja kaikki sovellukset saa näkyviin alhaalta ylöspäin pyyhkäisemällä, kun ennen tähän tarkoitukseen löytyi oma painike.



Lue myös:
Huawei on virallisesti vahvistanut kaikki puhelimet, joille Android 10 saapuu.

Lue myös nämä
Tägit
Huawei P30 Pro Huawei P30 Huawei Honor 20 Pro Honor 20 Honor Android 10
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.