Samsung Galaxy Z Flipin myynti on alkanut - Hinta 1550 euroa

Janne Yli-Korhonen
21. helmikuuta, 2020 14:01

Samsung esitteli yrityksen toisen taittavanäyttöisen älypuhelimen eli Galaxy Z Flipin tämän kuun alussa yhdessä Galaxy S20 -sarjan kanssa. Galaxy Z Flipin myynti alkaa tänään valikoiduilla jälleenmyyjillä, kun taas Galaxy S20 -sarjaa joutuu odottamaan 13. maaliskuuta asti.
Samsung mainostaa, että 6,7 tuuman näytössä käytetään erittäin ohutta ja taittuvaa Ultra Thin Glass (UTG) -lasia, mutta todellisuudessa tämän lasin päällä on edelleen kerros muovia, johon saa ilmestymään naarmuja pelkällä kynnellä. Samsung kutsuu näyttöä nimellä Infinity Flex Display ja siinä käytetään Full HD+ (2636 x 1080) resoluutiota, 21.9:9 -kuvasuhdetta ja Dynamic AMOLED -tekniikkaa.

Galaxy Z Flipissä on myös pieni 1,1 tuuman Super AMOLED -näyttö kannessa, josta näkee lähinnä saapuneet ilmoitukset ja sen avulla voidaan ottaa kuvia hyödyntäen 12 megapikselin pääkameraa sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakameraa.

Galaxy Z Flipin saranan kaksoismekanismit mahdollistavat taittuvan rakenteen ja puhelin voidaan asettaa avoinna taitettuna 70 ja 110 asteen kulmiin, jolloin Galaxy Z Flip pysyy esimerkiksi pöydällä ilman tukea. Tällöin puhelinta voidaan käyttää esimerkiksi selfieiden ottamiseen. Samsung on myös lisännyt One UI -käyttöliittymään Flex-tilan, joka jakaa näytön kahteen neljän tuuman näyttöön, kun Galaxy Z Flip on taitettuna. Flex-tilassa voi vaikkapa katsella videota yläpuoliskolla ja kommentoida sisältöä alemmassa näyttöosassa.

Suljettuna Galaxy Z Flipin mitat ovat 73,6 x 87,4 x 17,3 mm (saranan takareuna) - 15,4 mm (etureuna) ja avattuna 3,6 x 167,3 x 7,2 mm - 6,9mm. Painoa on 183 grammaa. Muilta osin puhelin tarjoaa muun muassa Snapdragon 855+ -suorittimen, 8 gigatavua keskusmuistia, 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa, 3300 mAh akun, langattoman latauksen, langattoman virranjaon, USB-C -liitännän ja sormenjälkilukijan.

Samsung Galaxy Z Flip hinta


Samsung Galaxy Z Flipin suositushinta on 1550 euroa ja sen myynti alkaa 21.2.2020. Värivaihtoehdot ovat Mirror Purple ja Mirror Black.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Lue myös nämä
Tägit
hinta taittuva näyttö Samsung Galaxy Z Flip Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.