Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Samsungin hurja Galaxy Z Flip esiteltiin – Hinta voi yllättää

Manu Pitkänen

Samsungin hurja Galaxy Z Flip esiteltiin – Hinta voi yllättää
Galaxy S20 -malliston lisäksi Samsung esitteli eilen kirsikkana kakun päälle Galaxy Z Flipin. Uutta teknologiaa perinteiseen puhelinmuotoiluun yhdistelevä ratkaisu on rakennettu taittuvan näyttöpaneelin ympärille.

Galaxy Z Flipin näyttö nousee puolivälistä pystyyn samalla tavalla kuin simpukkapuhelimissa ylä- ja alakuoret sai erilleen toisistaan. Ratkaisun ansiosta puhelimessa voidaan hyödyntää kookasta 6,7 tuuman näyttöä, mutta samaan aikaan sitä on helppo kuljettaa mukana, kun näyttö on taitettu kiinni. Puhelimen käyttöliittymä mukautuu saranan asennon mukaan, joten puhelinta on aina intuitiivista käyttää. Puhelimen näytön voi taittaa 70 ja 110 asteen kulmiin, jolloin sitä voi käyttää kannettavan tietokoneen tavoin.

Puhelimesta löytyy 12 megapikselin kaksoistakakamera, 7 nanometrin kahdeksanytiminen suoritin, kahdeksan gigatavua käyttömuistia ja 256 gigatavua tallennustilaa. Kaksoisakussa on virtaa 3300 milliampeeritunnin verran.Samsung Galaxy Z Flip -puhelinten ennakkomyynti alkaa 11. helmikuuta ja myynti alkaa 21. helmikuuta väreissä Mirror Purple ja Mirror Black. Suositushinta on 1550 euroa. Hinnoittelu ei ole siis aivan yhtä posketon kuin viime vuoden Galaxy Foldilla.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

Uusimmat puhelimet

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.