Rahalla saa korean, muttei kestävää puhelinta – Galaxy Z Flipin kestävyys testattiin

1
Manu Pitkänen

Rahalla saa korean, muttei kestävää puhelinta – Galaxy Z Flipin kestävyys testattiin
Viime viikolla esitelty Galaxy Z Flip on näyttävä puhelin kaikin puolin, mutta näytön kestävyydessä olisi paljon parannettavaa. Puhelimen taittuvassa näytössä käytetään erittäin ohutta lasia (Ultra Thin Glass), kun ensimmäisen sukupolven taittuvissa puhelimissa käytettiin muovista näyttösuojaa.

Vaikka taittuva lasi vaatii itsessään paljon tutkimusta ja insinöörityötä, ei älypuhelimien omistajien vaatimukset ole kuitenkaan muuttuneet mihinkään. Näytön pitäisi edelleen kestää kolhuja ja karkeiden materiaalien aiheuttamaa raaputusta, vaikka taittuvuus onkin kiva lisäominaisuus. Valitettavasti Galaxy Z Flipin UTG-näyttö ei ole sen kestävämpi kuin muoviset vastineet.

Zack Nelsonin JerryRigEverything-kanavalla on testattu Galaxy Z Flipin näytön kestävyyttä eri tavoin. Tavanomaisissa älypuhelimissa näyttöön ilmestyy naarmuja Nelsonin testin asteikon tasolla kuusi ja syvempiä raapaleita ilmestyy tasolla seitsemän. Galaxy Z Flipin kohdalla naarmuja näkyi jo toisella tasolla. Samanlaiseen kestävyyteen on päästy Motorolan uudessa Razrissa ja viime vuoden Galaxy Fold -mallissa.
Lue myös:

Parhaat kännykkätarjoukset

Oppo A77 5G – hinta laskenut -40%

Oppo A77 5G
149 € DNA
199 € Proshop
249 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 249 €

Honor X8 – hinta laskenut -26%

Honor Magic4 Pro – hinta laskenut -25%

Honor Magic4 Pro
599 € Power
749 € DNA
799 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 799 €

Motorola Moto G62 5G – hinta laskenut -25%

Motorola Moto G62 5G
179 € Gigantti
179 € Power
238 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 239 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.