Samsung Galaxy A71:n myynti on alkanut - hinta 479 euroa

Janne Yli-Korhonen

Samsung Galaxy A71:n myynti on alkanut - hinta 479 euroa
Vuosi 2020 on alkanut vauhdikkaasti Samsungin puhelimien osastolla, sillä yritys hiljattain julkisti odotetut Galaxy S20 -huippupuhelimet sekä taittuvalla näytöllä varustetut Galaxy Z Flipin. Galaxy S20 -sarjan puhelimien ennakkomyynti on jo käynnissä ja niiden toimitukset aloitetaan 13. maaliskuuta.

Nämä puhelimet maksavat kuitenkin yli 1000 euroa, joten monet kuluttajat suuntaavat katseensa suosiolla halvempiin vaihtoehtoihin. Yksi tällainen edullisempi vaihtoehto on 379 euron Galaxy A51, jonka myynti aloitettiin 31. tammikuuta. Nyt Galaxy A51 saa toisen Galaxy A-sarjan uutuuden vierelleen, sillä Galaxy A71 myynti alkaa 14. helmikuuta. Galaxy A71:n suositushinta on 479 euroa.Joulukuun aikana julkaistut Samsung Galaxy A51 ja Galaxy A71 ovat jatkoa erittäin suosituille Galaxy A50 ja Galaxy A70 -malleille. Galaxy A50 oli itse asiassa Suomen suosituin älypuhelin vuoden 2019 aikana ja myös Galaxy A70 menestyi erittäin hyvin, joten näiltä uusilta malleilta odotetaan myös erittäin hyvää menestystä.

Samsung Galaxy A71:n edessä on 6,7 tuuman Super AMOLED Infinity-O -näyttö, joka on varustettu 1080 x 2400 pikselin resoluutiolla. Näytön yläreunassa on reikä, jossa sijaitsee 32 megapikselin etukamera.

Puhelimen takaa paljastuu yhteensä neljä kameraa. 64 megapikselin pääkameran lisäksi monipuolista kuvaamista tarjoavat 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 5 megapikselin syvyyskamera.

One UI 2 -käyttöliittymällä höystettyä Android 10 -käyttöjärjestelmää sekä mobiilipelejä pyörittää Qualcomm Snapdragon 730 -järjestelmäpiiri, jonka parina on 6 gigatavua keskusmuistia. Virtaa tähän toimintaan antaa 4500 mAh akku, jota voi ladata 25 watin latauksella. Sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua ja sitä voi lisätä muistikortin avulla.

Lue: Galaxy A71 arvostelu.

Galaxy A71 tekniset tiedot

Samsung Galaxy A71 hinta

Samsung Galaxy A71 -älypuhelimen suositushinta on 479 euroa. Puhelimen värivaihtoehdot ovat Prism Crush Black, Prism Crush Silver ja Prism Crush Blue.

Galaxy A71 on myynnissä kolmessa värissä

Lue myös:Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

TCL 40R – hinta laskenut -34%

TCL 40R
119 € Power

Alin hinta viikko sitten: 179 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -30%

Xiaomi 13
680 € BIGBOX.FI
728 € CDON
787 € Teknikproffset

Alin hinta viikko sitten: 963 €

Sony Xperia 1 V – hinta laskenut -27%

Motorola Moto G24 – hinta laskenut -20%

Motorola Moto G24
115 € BIGBOX.FI
143 € CDON
169 € Power

Alin hinta viikko sitten: 143 €

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.