Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Huaweiltakin reikänäytöllä varustettu puhelin

Manu Pitkänen

Huaweiltakin reikänäytöllä varustettu puhelin
Huawei esitteli Honor-brändillä alla markkinoitavaa View 20 -puhelinta viime viikolla. Erikoista siinä oli uudenlainen näyttö, jonka vasemaan yläkulmaan on puhkaistu pieni reikä etukameraa varten. Samanlaisen puhelimen esitteli samaan aikaan myös Samsung – puhelimen nimi on Galaxy A8S.

Nyt View 20 saa jatkoa, sillä Huawei on esitellyt sen omalla brändillä markkinoitavan Nova 4 -älypuhelimen. Siinä on samanlainen näyttö kuin Honor View 20:ssä, minkä lisäksi puhelimissa käytetään samaa 48 megapikselin kameraa. Näytön yläreunasta löytyy 25 megapikselin etukamera. Huawei Nova 4:ssä käytetään vanhempaa Kirin 970 -järjestelmäpiiri, kun Honor View 20 käyttää Kirin 980:tä.

Nova 4:n ja View 20:n ulkonäköä on hankala vertailla, sillä View 20:tä ei ole toistaiseksi esitelty kuin etupuolelta. Lehdistötilaisuudessa puhelinta piiloteltiin suojakuorien alla.


Nova 4:ssä on 6,4 tuuman ja 2310 x 1080 pikselin näyttö, kahdeksan gigatavua käyttömuistia sekä 128 gigatavua tallennustilaa. Sormenjälkilukija löytyy perinteiseen tyyliin puhelimen takakuoresta. Nova 4:n akulla on kokoa 3750 milliampeerituntia. Puhelin tulee aluksi myyntiin Kiinassa, mutta todennäköisesti ensi vuoden aikana se saapuu myös Eurooppaan.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja