Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Mitä Apple paljastaa huomenna puhelimiin liittyen?

13
Markus Lehtiniitty

Mitä Apple paljastaa huomenna puhelimiin liittyen?
Huomenna starttaavat kunnolla vauhtiin vuotuiset Macworld-messut, joille Apple osallistuu viimeisen kerran. Applen keynote-esityksen pitää yhtiön tuotemarkkinoinnista globaalisti vastaava johtaja Phil Schiller. Applen toimitusjohtaja Steve Jobs jättää keynote-esityksen pitämisen väliin terveydellisistä syistä.

Mutta mitä Apple kertoo huomenna ja kertooko se mitään liittyen puhelimiin?
Applen huomisiin julkistuksiin liittyen pyörii netissä tuttuun tyyliin suuri määrä erilaisia huhuja, joiden luotettavuus on hyvin vaihteleva. Todennäköistä kuitenkin on, että kovin merkittäviä julkistuksia puhelinten saralla Apple ei tule huomenna tekemään. Alle on kerätty tärkeimmät puhelimiin liittyvät Macworld-huhut:

iPhone nano:
Viime aikoina kotelovalmistajien toimien (XKSN, Vaja) seurauksena hurjana pyörineestä iPhone nano -huhumyllystä huolimatta iPhone nanon julkistus huomenna on erittäin epätodennäköistä. Analyytikot kuitenkin jo uskovat (IntoMobile, Red Herring) sen tuloon hieman pidemmällä aikavälillä. Mahdollisen nanon aika ei kuitenkaan ole vielä huomenna.

iPhone 3G 32GB:
Monien tuoreiden huhujen, tai ennemminkin veikkauksien, mukaan Apple saattaisi lisätä nykyiseen iPhone-mallistoonsa suuremmalla muistikapasiteetilla, eli 32 gigatavun muistilla, varustetun mallin. Mitään varsinaista näyttöä tästä ei kuitenkaan toistaiseksi ole.

Uusi iPhone-ohjelmistoversio:
Edellisen huhun mukaisen, suuremmalla muistilla varustetun iPhonen jatkoksi Apple saattaa myös julkistaa pienen päivityksen iPhone-ohjelmistoonsa. Sen tuomista uusista ominaisuuksista ei kuitenkaan toistaiseksi ole mitään tietoa.

Uusia iPhone-värejä:
Viimeinen puhelimiin liittyvä huhu ovat uudet iPhone-värit. Viime päivien aikana verkkoon on ilmestynyt kuvia sekä pinkistä että punaisesta (juttumme kuvana) iPhonesta. Punainen iPhone-saattaisi olla (PRODUCT) RED -tuote. Sekä pinkkiä että punaista iPhonea esittelevien kuvien aitous on kuitenkin myös kyseenalaistettu: kyseessä saattavat olla vain jonkin kolmannen osapuolen tekemät yksittäismallit. Toistaiseksi iPhone 3G on ollut saatavilla vain mustana ja valkoisena.

Mitä luultavimmin huomisen Apple-päivän anti tulee jäämään melko kevyeksi puhelinten osalta. Vahvempien huhujen Apple esittelee huomenna uudet versiot iLife- ja iWork-ohjelmistaan, päivityksiä tietokonemalleihinsa, sisältäen ainakin uuden Mac minin sekä 17 tuuman näytöllä varustetun MacBook Pron, sekä mahdollisesti kertoo myös jotain uutta ensi kesänä markkinoille tulevasta Snow Leopard -käyttöjärjestelmästä.

Applen viimeiseksi jäävä Macworld-keynote alkaa huomisiltana noin seitsemän aikaan.

Kommentit (13)

jaahas (vahvistamaton)

4

"Huomenna starttaavat kunnolla vauhtiin vuotuiset Macworld-messut, joille Apple osallistuu viimeisen kerran."

Täh :D Onkos se joku kohtuuttoman iso fanien pyörittämä tapahtuma?!?

Vastaa
joonasdasd (vahvistamaton)

5

Teitä ei kiinnosta, mutta silti vaivaudutte lukemaan ja kommentoimaan?

Vastaa
applesuperfanboydiemicrosoft (vahvistamaton)

6

Voitte vain kuvitella kuinka monella kiinostaa teidän "ei kiinnosta" -kommentit? :) Kyllä näitä uutisoidaan iha samallalailla nokian ja vaikkapa microsoftin messujen ollessa aiheena. Itsellä henkkoht kiinostaa kyllä hieman mahdollinen uus ilife versio sekä snow leopardin jutut.

@jaahas:
macworld on iso applen laitteille & softalle keskittynyt vuosittainen tapahtuma, oiskoha toiseksi suurin. tuossapa listaa yrityksistä:
http://www.macworldexpo.com/SitePage.asp...64-5b302db04726

Uutisen paikkaa täällä puhelinvertailussa kyllä ihmettelen? Aihe kun vain hipaisee puhelimia..

Vastaa
Markus Lehtiniitty

7

"Uutisen paikkaa täällä puhelinvertailussa kyllä ihmettelen? Aihe kun vain hipaisee puhelimia.."

Kyllä mielestäni iPhone nano, iPhone 3G 32GB, uusi iPhone-ohjelmistoversio sekä uudet iPhone-värit liittyvät kyllä aika tiukasti puhelimiin. Näitähän yllä oleva juttu pääosin käsitteli.

Ajattelin kuitenkin, että lopuksi olisi hyvä mainita jotain muistakin huhuista.

Vastaa
Jere Hakala (vahvistamaton)

9

Apple rumours on näitä uutisia varten, ja Punaista iPhonea tuskin tulee, koska tuossa pitäisi olla se (RED) hommeli takana :E

Vastaa
Apple is new red (vahvistamaton)

10

"Apple rumours on näitä uutisia varten"

Hehe.. olet hassu!

Hei oikeasti - Otsikko jossa lukee Apple ja iPhone niin sitä ei ole pakko painaa!? Siis jos ette tosiaankaan pidä yhtään lukea Applesta tai sen tuotteista?

Jos kuitenkin luette niin eikös noi kommentit jos voisi lopettaa? Niitä on iso liuta jokaisella Apple uutisella joten se siitä.. Apple on paska! Uskotaan..

IMO: Kyllä mielummin Apple kuin Microsoft uutisia. (tai edes Nokia!)
Yksinkertaisesti laatutavaraa!

Vastaa
Mui (vahvistamaton)

11

Itse olen kovasti kiinnostunut Applesta koska käytän kyseisen firman konetta ja puhelinta (muita seuraan vain siksi koska tuleva ammatti sen vaati). Voihan Appleen liittyvät uutiset tuntua yli hypetykseltä mutta itse tuotteet ovat hyviä. Totta että miksi lukea ja kommentoida jos koko asia ei kiinnoista. Vai pitäiskö aina olla asiaa vain niistä mitä käytetään eniten tai jotka ovat ns. markkinajohtajia?

Vastaa
Noksu (vahvistamaton)

12

"Vai pitäiskö aina olla asiaa vain niistä mitä käytetään eniten tai jotka ovat ns. markkinajohtajia?"

Ei nyt ihan näinkään, mutta apple on saanut yhdellä puhelinmallilla paljon enemmän huomioarvoa kuin esim. SE, LG tai motorola. Merkittävämpiä yrityksiä nämä ovat. Nokiaa on uutisoitu suunnilleen yhtä paljon kuin applea.

Ymmärrän kyllä että apple on tuonut kosketusnäyttöpuhelimet massamarkkinoille, mutta siitäkin on jo 1,5v(!). Tällä hetkellä jokaisella isommalla valmistajalla on omia kosketusnäyttöpuhelimia. Nyt vain tuntuu olevan se linja, että jos applella risahtaakin, niin siitä kirjoitetaan. Varsinkin huhuista on uutisoitu uutisarvoon nähden liikaa.

En missään nimessä ole apple vastainen, mutta omasta mielestäni iphone on jo kokenut sen wow!-hetkensä ja se on palaamassa kuolevaisten joukkoon (niinkuin kävi motorolan RAZR:lle). Myös uutisoinnin sopisi rauhoittuvan.

Toivottavasti apple tuo kumminkin oman lisänsä matkapuhelinten kehitykseen ja kirittää muita valmistajia. Kilpailuhan lisää aina kehitystä ja on vain hyödyksi meille kuluttajille.

ps. kommenteista: Keep it clean guys, please.

"Kopiointi on suurin kunnianosoitus minkä alkuperäisen valmistaja voi saada."

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja