Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian seuraava kosketusnäyttöpuhelin vai kiinalaiskopio?

14
Matti Vähäkainu

Nokian seuraava kosketusnäyttöpuhelin vai kiinalaiskopio?
Nokian suositun 5800 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimen seuraajasta on vuotanut kuvia nettiin. Kyseessä on joko 5900 XpressMusic -malli tai hyvin tehty kiinalainen Nokia-kopio. Kiinalaisella PConline.com.cn -sivustolla esitelty Nokia 5900 XpressMusic on 3,5 tuuman näytöllä ja 5 megapikselin kameralla varustettu kosketusnäyttöpuhelin, joka on pikkuveljeään ohuempi.

Olipa kyseessä oikea puhelin tai ei, niin melko varmaa on, että Nokia tuo seuraajan erittäin suositulle 5800 XpressMusic -mallilleen. Puhelin voi olla joko kuvissa esiintyvä 5900 tai aiemmin huhuttu 5530 XpressMusic.


Kommentit (14)

juupa juu... (vahvistamaton)

2

Hmm... Kinkkikopio vai. Ohuempi ja samalla tyylikkäämpää muotoilua käyttää kuin 5800 XM. Mutta siis, saisi kyllä Nokia hieman uusia muotoiluaan ja olla kopioimatta Motorullan ja Samsungin muotoilua. Tuo voisi olla Nokian seuraava askel aloittaa LG:n muotoilun kopioiminen :D. Näyttää nimittäin hieman LG Arenalta sanon minä.

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

4

En olisi aivan tuota mieltä. Miettikääpäs kun muut valmistajat tuovat noita ohuita puhelimiaan jossa on sama idea kaikissa. Ulkonäölkään eivät eroa toisistaan puhumattakaan valmistajien keskenäisistä malleista. Nokia teki aivan erilaisen puhelimen ulkonäöltään kuin muut. Vieläpä se oli suunnattu ei niin vaativille käyttäjille kuin nuo kaikki muut vaan se oli normaalitasoisempi. Vaativalla tarkotan sellaista esim. megapikseleillä pröystäleivää 8Mpix kohinakameraa.

Ja anteeksi että tuli kaksi kertaa sama!

Vastaa
Tiimoo
Tiimoo

5

En olisi aivan tuota mieltä. Miettikääpäs kun muut valmistajat tuovat noita ohuita puhelimiaan jossa on sama idea kaikissa. Ulkonäölkään eivät eroa toisistaan puhumattakaan valmistajien keskenäisistä malleista. Nokia teki aivan erilaisen puhelimen ulkonäöltään kuin muut. Vieläpä se oli suunnattu ei niin vaativille käyttäjille kuin nuo kaikki muut vaan se oli normaalitasoisempi. Vaativalla tarkotan sellaista esim. megapikseleillä pröystäleivää 8Mpix kohinakameraa.

Ja anteeksi että tuli kaksi kertaa sama!

Vastaa
Kili7 (vahvistamaton)

11

Hei varmaan toi on oike enokia! Nokia ei osaa tehä noin ohuita puhelimia! Tai edes noin hyvän näköisiä! Mut jos toi on aito niin ostan heti ku tulee myyntiin! :D Mut epäilen pahasti :(

Vastaa
poijuty (vahvistamaton)

12

Muistaakseni ton näkönen luuri esiintyi Nokia Handwriting Calculatorin esittelyvideossa...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja