Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin Google-puhelimesta lisää tietoa

3
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin Google-puhelimesta lisää tietoa
Kerroimme viime viikolla kahdesta tulevasta Sony Ericssonin puhelimesta, joista oli vuotanut tietoja julkisuuteen. Kyseessä olivat Rachael-kehitysnimellinen Sony Ericssonin ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin sekä rakenteeltaan erittäin erikoinen Kiki.

Nyt molemmista on saatu uusia kuvia sekä lisäksi YouTube-palveluun on lisätty video, jolla esitellään Rachaelin käyttöliittymää. Tuo video löytyy liitettynä myös tämän jutun lopusta. Sony Ericsson on selvästi muokannut Androidin peruskäyttöliittymää melko paljon. Käytettävissä on muun muassa useita kotinäkymiä, jotka ovat muokattavissa. Lisäksi viestintäsovellukseen on integroitu myös suosittujen Facebook- ja Twitter-palveluiden tilapäivitykset.
Rachael on Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja sen tärkeimpiin kuuluvat suuri kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin automaattitarkenteinen kamera, 3G-yhteydet HSDPA-tuella, Qualcomm Snapdragon -prosessori ja sen tarjoamat 3D-grafiikkaominaisuudet. Luultavasti myös WLAN-yhteys ja GPS-paikannus sisältyvät Rachaelin ominaisuusrepertuaariin. Rachael kuulunee Sony Ericssonin XPERIA-puhelinten sarjaan. Edellä mainitun videon perusteella Rachaelin näytön tarkkuuden voidaan olettaa olevan 852x480 pikseliä.

Kiki puolestaan on rakenteeltaan ainutlaatuinen. Sen näyttö on läpinäkyvä, eli näyttöä voi katsella kummalta puolelta tahansa. Ominaisuuksiensa osalta Kiki edustanee melko perinteistä peruslinjaa - tosin ominaisuuksista ei toistaiseksi tiedetä paljoakaan.

Markkinoille ainakin Rachaelia odotetaan vielä tämän vuoden puolella. Molempien mallien suhteen tarkka julkistus- tai myyntiintuloaikataulu on kuitenkin toistaiseksi vielä pimennossa.

KikiRachaelVideo Rachaelin käyttöliittymästä:

Kommentit (3)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja