Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian edullinen 5530-kosketuspuhelin jo laajassa testissä

6
Markus Lehtiniitty

Nokian edullinen 5530-kosketuspuhelin jo laajassa testissä
Venäläinen Mobile-review.com-sivusto on jo julkaissut Nokian kolmannella vuosineljänneksellä myyntiin tulevasta edullisesta 5530 XpressMusic -kosketusnäyttöpuhelimesta laajahkon testiartikkelin, joka sisältää myös kattavasti kuvia sekä itse 5530 XpressMusicista että sen S60-käyttöliittymästä.

Näin aikaisen testin kohdalla tulee tietenkin muistaa, että testattu versio ei ole vielä lähelläkään lopulta myyntiin tulevaa versiota niin raudan kuin ohjelmistonkaan osalta.
Kokonaisuutena Mobile-review'n näkemys 5530 XpressMusicista on positiivisen puolella. Uutuusmalli tulee sijoittumaan hinnaltaan yleisesti noin 200 euron hintaluokkaan ja Mobile-review povaakin mallille lähinnä hintansa vuoksi melko suurta suosiota. Nokian jo 2008 loppuvuodesta markkinoilla ollut, 250-300 euron hintaluokkaan sijoittuva 5530 XpressMusicin isovelimalli 5800 XpressMusic on ollut selkeä menestysmalli.

Mobile-review'n testiä pääsee lukemaan klikkaamalla tästä (testiartikkeli on englanniksi). Myöhemmin Mobile-review tulee julkaisemaan puhelimesta vielä kattavamman testiartikkelin.

5800 XpressMusiciin verrattuna edullisemmasta 5530 XpressMusicista on karsittu pois 3G-yhteydet ja GPS-paikannus, näyttö on pienempi (2,9 vs. 3,2 tuumaa) ja lisäksi myyntipaketin varustus on rajoitetumpi. Tarkemmin 5530 XpressMusicin ominaisuuksiin voi tutustua Puhelinvertailu-osiomme kautta.

Nokia julkisti 5530 XpressMusicin 15. kesäkuuta yhdessä E72- ja 3710 fold -mallien kanssa Nokia Connection -tapahtumassa. Julkaisimme tuolloin myös uutiskommentin, jossa totesimme Nokian olevan menossa oikeaan suuntaan kosketuspuhelinmallistossaan.

Kommentit (6)

Quiote
Quiote

1

Päätin jo pitkän aikaa sitten että seuraava puhelimeni tulee sisältämään wlanin. Tämä puhelin on korkealla listalla mutta nyt tuo gps puuttuminen arveluttaa hieman. 5800 XM taas ei kiinnosta koska se ei säväytä muotoilullaan sitten tippaakaan. Pitänee ostaa tämä jos tulee elokuussa, muuten taidan jäädä odottamaan sitä todellista Nokian jäänsärkijää kosketusnäyttömarkkinoilla.

Vastaa
defic
defic

2

ei oikein säväytä kun kerta 3g yhteydet puuttuu. Toisaalta hyvä kun wlan yhteydet ilmeisesti on niin edes jossain voi surffailla. Parhaimman hyödynhän tuosta saa internetkäytössä.

Vastaa
kerbo
kerbo

4

On kyllä maukkaan näköinen luuri. Tube vaihtuisi välittömästi tuohon, mutta olen jo tottunut käyttämään tuben gps:ää ja 3g yhteyksiä niin paljon, ettei ilman tulisi enää toimeen...

Vastaa
jehu80
jehu80

5

Nokian pitäisi tehdä puhelin, joka on kuin 5800XM, mutta hieman parannettuna; näyttö tulisi olla iPhone-tyyppinen ja puhelimen pitäisi olla litteämpi, sekä muutenkin viimeistellympi. Siinä menestys. 5800XM on surkea käyttää, jos sitä vertaa iPhoneen ja tämä ei ole hehkutusta vaan fakta. En omista kumpaakaan luuria.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja