Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Verkkokauppa paljasti Sony Ericsson XPERIA X3:n

4
Markus Lehtiniitty

Verkkokauppa paljasti Sony Ericsson XPERIA X3:n
Expansys-verkkokauppa on vahingossa paljastanut sivuillaan Sony Ericssonin ensimmäisen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustetun puhelimen nimen sekä kattavat tekniset tiedot. Aiemmin Rachael-kehitysnimellä tunnettu puhelin tullaan nimeämään Sony Ericsson XPERIA X3:ksi. Kyseessä on patukkamallinen, näppäimistötön kosketusnäyttöpuhelin.

Olemme kertoneet Rachaelista aiemmin 5. heinäkuuta täällä ja 9. heinäkuuta täällä.
XPERIA X3:ssa tulee olemaan Sony Ericssonin vaikuttavasti kustomoima Android-alusta, jonka olemme jo nähneet videollakin aiemmin.

XPERIA X3:n automaattitarkenteinen kamera on tarkkuudeltaan kahdeksan megapikseliä ja sen yhteydestä löytyvät myös LED-kuvausvalo sekä kuvanvakain-, kasvojentunnistus- ja hymylaukaisintoiminnot. Videoita XPERIA X3 nauhoittaa maksimissaan VGA-tarkkuudella (640x480 pikseliä).

XPERIA X3:n kosketusnäyttö on kooltaan neljä tuumaa. Tarkkuudesta on olemassa epäselvyyttä, sillä Expansysin mukaan näytön tarkkuus olisi 800x400 pikseliä, mutta aiemmat tiedot kertoivat 852x480 pikselin tarkkuudesta. X3:n muihin ominaisuuksiin kuuluvat GPS-paikannus, internetselain, sähköposti mediasoitin ja microSD-muistikorttipaikka. Yhteyspuolella XPERIA X3 on myös vahva: neljä GSM-taajuutta, kaksi 3G/WCDMA-taajuutta HSDPA- ja HSUPA-tuilla, stereo-Bluetooth, WLAN sekä 3,5 mm:n standardi kuuloke- ja miniUSB-liitännät.

Expansysin sivuilla ei oteta kantaa puhelimen hintaan tai saatavuusaikatauluun. Sony Ericsson tullee luultavasti julkistamaan XPERIA X3:n samanaikaisesti Microsoftin Windows Mobile -käyttöjärjestelmää käyttävän XPERIA X2:n kanssa. XPERIA X2:stakin vuosi tänään julkisuuteen uusia kuvia, joissa se nähdään XPERIA X1:n rinnalla.

Kommentit (4)

Xaboom
Xaboom

2

Sattuuhan sitä kun Oulusta kirjoitetaan. Pitäisi varmaan seuraavaksi ostaa joku Sony Ericsson, kun jostain saanut hirveitä ennakkoluuloja kyseistä merkkiä kohtaan.

Vastaa
Jaska (vahvistamaton)

4

Paska puhelin ainakin tämä x1. Päivän omistanut ja nyt jo korvia myöten kyrpiintynyt.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja