Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian kosketusnäytöllinen 5530 XpressMusic briteille ensi viikolla, kohta myös tänne

3
Markus Lehtiniitty

Nokian kosketusnäytöllinen 5530 XpressMusic briteille ensi viikolla, kohta myös tänne
Nokian edullinen 5530 XpressMusic on pikku hiljaa saapumassa markkinoille. Ison-Britannian markkinoilla se saapuu kauppoihin aluksi Carphone Warehousen kautta 11. elokuuta alkaen, eli ensi viikon tiistaina. Suomessa myyntiintuloa saataneen odottaa vielä muutaman viikon ajan. Carphone Warehousella on 5530 XpressMusiciin kuuden viikon yksinoikeus Ison-Britannian markkinoilla, on Mobile Today -sivusto kertonut.

5530 XpressMusic tulee olemaan Nokian toistaiseksi edullisin kosketuspuhelin markkinoille saavuttuaan. Verrattuna isovelimalliinsa, 5800 XpressMusiciin, on 5530 XpressMusicin näytön koko hieman pienempi (2,9 vs. 3,2 tuumaa) ja lisäksi 3G-yhteydet sekä GPS-paikannus on tiputettu pois. Myös myyntipaketin varustus on hieman karumpi: muistikortin koko on vain neljä gigatavua ja mukana ei tule TV-ulostulokaapelia, toista stylusta, plektraa ja suojakoteloa.
5530 XpressMusicistakin löytyy kuitenkin S60 5th Edition -alusta, 3,2 megapikselin kamera kuvausvalolla, internetselain, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet, microSD-muistikorttipaikka, musiikkisoitin, FM-radio, 3,5 mm:n standardi kuulokeliitin ja stereokaiuttimet. Tarkemmin 5530 XpressMusiciin ominaisuuksiin voi tutustua Puhelinvertailu-osiomme kautta!

Jotain parempaakin 5530 XpressMusicissa on kuin 5800 XpressMusicissa: kotinäyttö on hieman kehittyneempi kuin 5800 XpressMusicin aneeminen tarjokas, mutta ei kuitenkaan yhtä monipuolinen kuin Nokian lippulaivamalli N97:n kotinäyttö. Julkistuksen yhteydessä Nokia arvioi 5530 XpressMusicin hinnaksi 199 euroa ennen veroja, joka tarkoittaa puhelimen asettuvan Suomessakin edullisimmillaan heti alusta alkaen alle 250 euron hintaluokkaan, josta hinta alkaa laskemaan. 5800 XpressMusicia saa tällä hetkellä edullisimmillaan jo alle 290 eurolla, kun viime vuoden puolella markkinoille saapuessaan sitä sai edullisimmillaan noin 350 eurolla.

Nokia julkisti 5530 XpressMusicin 15. kesäkuuta Nokia Connection -tapahtumassa. Julkaisimme tuolloin myös uutiskommentin otsikolla "Nokian kosketusmallisto oikealla radalla". Myöhemmin olemme puolestaan muun muassa kertoneet 5530 XpressMusicin käyneen jo Mobile-review'n testissä.

5800 XpressMusic on ollut suuri menestysmalli Nokialle: sitä on myyty yli miljoonan kappaleen kuukausitahtia. Edullisemman hintansa vuoksi myös 5530 XpressMusicin voi odottaa menestyvän. Olemme aiemmin tällä viikolla kertoneet myös mahdollisesta 5800 XpresMusicin seuraajamallista, joka myös voisi kasvattaa Nokian kosketuspuhelinten valikoimaa.

Kommentit (3)

viljameh
viljameh

1

On siinä kuitenkin 1 stylus laitteessa itsessään, mutta ei sitä ylimääräistä paketissa kuten 5800:ssa.

Vastaa
30146264
30146264

3

Muistuttaisin vielä että ei sen 5800xm:n mukanakaan tule enää videokaapelia, suojakoteloa, ylimääräistä stylusta eikä pöytätelinettä koska nokia on muutellut pakkauksen sisältöä jokunen kuukausi sitten ilman mitään erityistä ilmoittelua asiasta, mikä oli varsin ikävä yllätys kun kyseinen laite tuli ostettua :(

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja