Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N900 esiintyy videoilla

29
Matti Vähäkainu

Nokia N900 esiintyy videoilla
Nokia Conversations -blogi on jälleen julkaissut videoita YouTubessa. Tällä kertaa pääosaa esittää tietysti juuri julkaistu N900-puhelin ja sen Maemo 5 -käyttöjärjestelmä. Kyseessä on siis Nokian ensimmäinen Maemo-puhelin, jonka ominaisuudet ovat käyttöjärjestelmää lukuunottamatta lähes identtiset N97-mallin kanssa.

Tällä hetkellä nähtävillä on kolme videota, joista ensimmäinen on Maemo 5 -käyttöjärjestelmän ja N900-mallin toimintaa esittelevä hands-on-video ja kaksi muuta ovat virallisia N900-pressivideoita. Näistä mielenkiintoisin on luonnollisesti tuo ensimmäinen, jossa Maemo Devices -yksikön Jussi Mäkinen esittelee uutukaisen käyttöliittymää. Erityisesti selaimen zoomaus on tehty mielestäni hienosti ohittamalla tarve monikosketukselle -- katsokaa ja kommentoikaa miellyttikö ratkaisu teitä.
Nyt itse videoihin...

Kommentit (29)

riski
riski

1

Nyt rupes kyllä tämä luuri kiinnostamaan. Vaikutti ihan kivalta lelulta. Toivottavasti vaan hinnasta ei tehdä mitään törkeää...

Vastaa
xbax (vahvistamaton)

3

Hyvät erikoistehosteet ja musiikki saa paskan tuotteen vaikuttamaan paremmalta kuin oikeasti onkaan.

Vastaa
dec (vahvistamaton)

7

Vaikuttaa kylä mahtavalta Nokian luurilta. Ehkä mielenkiintoisin tähän mennessä.
http://www.youtube.com/watch?v=RP5R-5NX1BE siinä pari Nokian henkilöä esittelee tuota luuria ja Nokia on tuossa luurissa panostanut kyllä huomattavasti käyttöliittymään. Tämä jo vaikuttaa vuoden 2009-2010 puhelimelta, eikä 2005 niinkuin esimerkiksi 5800XM.

Vastaa
Jusa45 (vahvistamaton)

10

Nokia kirkkaasti kärkeen N900:lla!
Näyttökin toimii näimmä sulavan jouhevasti.
Tämän hankin heti kotiin toimitettuna, kun kauppaan tulevat

Pitkä valintaprosessi ja empiminen on päättynyt, vaikka odotus jatkuukin, mutt tääkin julkistus helpotti kummasti.

Toivottavasti myynti silloin lokakuussa alkaa myös Suomessa... VIIMEISTÄÄN!

Vastaa
Divisor
Divisor

11

Siis että on loistavan näköinen! Toteutettu aivan mahtavalla tavalla! Jos hinta ei ole miljoonia niin harkintaan menee. :o

Vastaa
Rhk
Rhk

15

Vaikuttaa kyllä lupaavalta.. S60 helvetistä eroon..

Pakko kyllä sanoa että olen puhunut iPhonen puolesta lihasta - vereen - verestä - lihaan. (tyhmästi ilmaistuna)

Nyt olin juuri tilaamassa uutta iPhone 3GS:ää mutta taidan kattoa hieman eteäpäin maemon/n900 julkaisua odotellessa ja hintaa/toimivuutta/sovellusten näkökulmasta katsellessa.

Alustavasti nostan hattua nokialle.. ---- maemo oletuksesi s** pois.

Vastaa
aatu (vahvistamaton)

16

Vaikuttais iha fiksulta peliltä, vieläkö joku kehtaa väittää et iphone on parempi? Toivottavasti ton softa tulee vähemmän bugisena kehiin mitä n97:ssa. Okei sen kolmas päivitys teki siittäki jo ihan vakaan :D Oisivat tehneet ton näytön mekanismin samaks ko n97:ssa, on meinaan aika mainio toi kulma, tietty kestävyys voi olla parempi pelkässä liu'ussa.

Vastaa
tkkaisla
tkkaisla

19

Lisätään vielä kun kaikki jakso muistuttaa iphonen kohalla multimediaviesti-tuen puuttumisesta. Nii ei sitä tästä Nokiasta näytä löytyvän, älkää unohtako sitä

Vastaa
seppo ja ulla (vahvistamaton)

20

Tosi puinen ukkeli toi toinen esittelijä...

Ja double-click zoom:han zoomaa tossa videossa väärästä paikasta :D

Mutta näyttää siis tosi hienolta peliltä ja mitä olen lukenut foorumeita ympäri maailmaa, ni kyllä tästä on tykätty.

Mitäköhän siellä Nokia Worldissa julkaistaan, kun tämäkin tuli nyt tässä.

Vastaa
Juu u (vahvistamaton)

22

vähän harmittaa, että meni justiin Heron ostaan. En mitään noin hienoa nokialta osannu odottaakkaan vaikka koskaan mikään nokia karttajakaan ole ollu :D Aivan loistavalta näyttä. Oodottelemma mitä ens vuonna tulee vielä lisää tai ens viikolla :D

Myyty!

Vastaa
akse
akse

23

joo tää menee kyl aika varmasti ostoon.. Tota HTC heroa mietin jo aiemmin mut sitte päätin et "ääh oottelen seuraavat kapulat ku tulee"

Vastaa
Puppek
Puppek

24

Wou!
En olisi uskonut, että Nokialle mennyt noin hyvin jakeluun, miten asiat pitää tehdä. Käyttöliittymä vaikuttaa upealle. Toimii nopeasti ja sulavasti. Zoom on hieno keksintö. Lisää gesture-toimintoja!

Itse en tarvitsisi hardware-qwertyä vaan haluaisin mieluummin ohuemman puhelimen.

Vastaa
niko207
niko207

25

aika uskomaton vekotin, hieno veto nokialta, itse olen jo iphone 3gs :n ja tossa kuukaus sitten vannoin etten 5800 xm:n jälkeen ikinä nokiaan koske :D en arvannut et onnistuu tekee jotain noin hienoa, ehkä se hipaisunäyttökuitenkin vielä ja ääkköset tohon qwertyyn ni ois paremi, toihan näyttää nyt jo tietokoneelta mihin on vähän lisätty puhelintakin :D

Vastaa
Louko
Louko

27

Ensimmäinen lupaava puhelin nokialta. Itselläni taskussa Iphone johon tällähetkellä tyytyväinen. Toivottavasti kyseisessä laitteessa tuo paranneltu näyttö nyt vain olisi käyttökelpoinen, N97 näyttö oli liian karmiva. Maemo käyttis tulee olemaan varmasti hyvä.(ainakin 10x parempi kuin symbia :D)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja