Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Sony Ericssonin XPERIA X3 -Android-puhelin tulossa tammikuussa?

4
Markus Lehtiniitty

Sony Ericssonin XPERIA X3 -Android-puhelin tulossa tammikuussa?
Sony Ericssonin odotettu, yhtiön ensimmäinen Googlen Android-käyttöjärjestelmällä varustettu puhelin, XPERIA X3 on tuoreimpien tietojen valossa tulossa markkinoille tammikuussa.

Asiasta kertoo MobileCrunch-sivusto, joka kertoo kuulleensa tiedon hyvästä lähteestä, mutta kehottaa silti suhtautumaan siihen varauksella. Tammikuu kuulostaa kuitenkin joka tapauksessa hyvinkin mahdolliselta ajankohdalta XPERIA X3:lle.
Jo aiemmin Expansys-verkkokauppa on vuotanut XPERIA X3:n kaikki tärkeimmät tekniset tiedot ja ohessa olevan kuvan julkisuuteen, joten tulevasta uutuudesta on jo tässä vaiheessa melko hyvä käsitys.

Hiljattain julkistettu XPERIA X2, joka on tulevasta X3:sta poiketen varustettu Microsoftin Windows Mobile 6.5 -käyttöjärjestelmällä, on myös tulossa markkinoille vasta piakkoin. Tähän nähden XPERIA X3:n tulo lähes samaan aikaan tai vain muutamaa viikkoa myöhemmin olisi melko yllättävää. Tosin Sony Ericsson ei ole aiemminkaan odottanut XPERIA X2:lle kovinkaan suurta menestystä, joten XPERIA X3 tuotaneen markkinoille heti sen ollessa valmis siihen. Kyseessä ovat myös varsin erilaiset tuotteet: käyttöjärjestelmänsä ohella merkittävin ero on tekstinsyötössä: X2:sta löytyy myös QWERTY-täysnäppäimistö, kun taas XPERIA X3 luottaa täysin kosketusnäyttöönsä.

XPERIA X3 tulee olemaan varsin kova luu Android-puhelinten joukossa: aiempien tietojen mukaan sen ominaisuuksiin kuuluvat korkeatarkkuuksinen, neljän tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera LED-kuvausvalolla ja kattavilla lisätoiminnoilla, GPS-paikannus, 3G-, HSPA- ja WLAN-yhteydet, stereo-Bluetooth sekä microSD-muistikorttipaikka.

Aiemmin olemme kertoneet Expansysin vuodon yhteydessä sekä ensimmäisten kuvien ja lisätietojen ilmaannuttua.

Kommentit (4)

ake (vahvistamaton)

1

Mikä versio Androidista? Saa nähdä onko SE osannut Applen patenttien reikien välistä tuoda multitouchin tähän. Fyysinen qwerty olisi tosin kyllä paljon parempi...

Vastaa
msly
msly

2

@1.

Android 1.6:lla varmaan tulee heti näytön tarkkuuden perusteella.

Androidin päälle Sony Ericsson on rakentanut jonkinlaisen oman hässäkkänsä.

Vastaa
qwert666
qwert666

3

Joskus jossain vaiheessa hommaan kyllä tolla Androidilla varustetun puhelimen, tässä oli yksi erittäin hyvä vaihtoehto.

Tosin mietin minkälaiset "tehot" tässä on..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja