Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nokian Helsingin N900 meetup -tapahtuma

5
Markus Lehtiniitty

Videolla: Nokian Helsingin N900 meetup -tapahtuma
Nokia järjesti 21. lokakuuta Helsingin Nokia Aleksanterinkatu -lippulaivamyymälässään ensimmäisen N900 meetup -tapahtuman. Tapahtumassa oli mahdollista päästä kokeilemaan uutta N900-laitetta sekä keskustelemaan Maemo-alustan ja -laitteiden markkinoinnista ja kehityksestä vastaavien henkilöiden kanssa.

Idealtaan vastaavat tapahtumat tullaan järjestämään myös Dubaissa, Moskovassa, Lontoossa, Chicagossa sekä New Yorkissa lähiaikoina.
Helsingissä järjestetty tapahtuma videokuvattiin, ja siitä oli saatavilla myös live-verkkolähetys tapahtuman aikana. Nyt tapahtuman annista on myös julkaistu reilut puoli tuntia pitkä videotaltiointi, jossa mukana ovat tapahtumassa pidetyt esitykset. Adam Greenfield puhuu yleisellä tasolla teknologian sulautumisesta yhä tiukemmin elämiimme ja koko maailmaan, Jussi Mäkinen tuo esiin N900:n ja Maemon pääpointit ja Urho Konttori esittelee pari mielenkiintoista demoa N900:lla.

Aiemmin olemme julkaisseet N900 meetupin pohjalta kaksi juttua: "N900 meetup: uusi arvio Nokia N900:n saatavuudesta - "marraskuun aikana"" ja "N900 meetup: Puhelinvertailu.comin ensikokemukset Nokia N900:sta kuvien kera".

N900 Meetup Helsinki from Nokia.fi/Next on Vimeo.


Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (5)

OJ_Ghost
OJ_Ghost

2

Jussi on siis Vodkaan meneviä miehiä... :D

Oliko tuola osa vieraista(asiakkaista) ulkomaalaisia vai miksei suomalaiset puhu keskenään suomea?

Vastaa
Superi79
Superi79

3

Joo en itsekään puhu mitään täydellistä enkkua, mut kyl kotimaiselle yleisölle kannattais puhua mieluummin suomea kuin rallienglantia.

Vastaa
msly
msly

4

Osa tapahtumaan osallistujista ei puhunut suomea, minkä vuoksi yleisesti ottaen englanti oli se ykkösvaihtoehto. Mutta kyllä siellä suomeakin puhuttiin. :)

Vastaa
TRoxusCKaupltdHupjH (vahvistamaton)

5

YouÂ’ve got it in one. ColudnÂ’t have put it better.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja