Täältä saat Nokia N900:n edullisimmin

8
Markus Lehtiniitty

Täältä saat Nokia N900:n edullisimmin
Nokian odotettu, ensimmäinen myös puhelinominaisuuksilla varustettu Maemo-käyttöjärjestelmän laite, N900, on saapumassa markkinoille hyvin pian. Nokia on jo laitteen toimitukset aloittanut, ja laitteen enakkotilanneille ja kauppojen hyllyille N900:n pitäisi Suomessa ehtiä alkaen viikosta 48, eli 23.-27. marraskuuta.

Nyt onkin sopiva hetki tarkistella N900:n markkinatilannetta, eli mistä sen saa edullisimmin. Tätä on hyvä tutkailla useammankin eri hintavertailupalvelun kautta - N900:sta hintatietoja tarjoaa niin AfterDawnin oma palvelu, kuin myös Hintaseuranta.fi, Vertaa.fi sekä Vertailu.info.

Yhteenvetona kaikista palveluista N900:aa edullisimmin tarjoaa IDEsan-verkkokauppa, jonka hinta on 539 euroa sekä edullisimmillaan kahdeksan euron postikulut. IDEsanin hinta on jopa selkeästi edullisin, sillä lähimmät kilpakumppanit tarjoavat N900:aa noin kympin kalliimmalla.Ensimmäiset N900:t Suomessa tulee aiemman ilmoituksen mukaan toimittamaan Nokian oma verkkokauppa, Nokia Online Kauppa, joka on hinnoitellut N900:n 599 euroon. Laitteen saamisella muutamaa päivää aiemmin on siis melko kova lisähinta.

Operaattoreista niin DNA, Saunalahti kuin myös Sonera tarjoavat N900:aa valikoimissaan. Koko kolmikon hinnoittelu vaikuttaisi olevan hyvin lähellä toisiaan kuukausihinnoissa, mutta kahden vuoden sopimuskauden aikana euronkin ero kuukausihinnassa luonnollisestikin 24-kertaistuu. Sonera tarjoaakin jopa hieman yllättäen itse N900:aa kolmikosta selvästi edullisimmin.

Soneran hinta N900:lle on 24 kuukauden sopimuksella 22 euroa kuukaudessa
, Saunalahdella 23 euroa kuukaudessa ja DNA:lla 23 euroa kuukaudessa. Laitteelle kertyy siis Soneralta tilatessa hintaa 528 euroa ja Saunalahdelta sekä DNA:lta 552 euroa. Sonera ja DNA eivät kuitenkaan tarjoa puhelimen kylkeen kuukausimaksutonta liittymää, joten tämä huomioon otettuna Saunalahti nousee edullisimmaksi. Erilaiset pakettiliittymät ja niihin liittyvät tarjoukset muuttavat kuitenkin tilannetta merkittävästi, ja jokaisen kannattaakin tehdä omat henkilökohtaiset vertailunsa eri operaattorien kustannuksista.

Operaattoreista DNA kertoo aloittavansa N900-toimitukset viikolla 48, Saunalahti joulukuun 2009 alussa ja Sonera puolestaan viikolla 50. Mitä luultavimmin toimitukset alkavat kuitenkin kaikilta kolmelta operaattorilta jotakuinkin samanaikaisesti.

---


N900 on myös vihdoin saapumassa Puhelinvertailu.comin testattavaksi. Laitteen pitäisi lähteä matkalle kohti toimipaikkaamme huomenna, joten joko maanantaina - tai luultavammin vasta tiistaina - saamme sen käsiimme. Tulemme julkaisemaan N900:sta tämän jälkeen useita artikkeleja, huipennuksena totuttuun tyyliin erittäin kattavan Testissä-artikkelin. Jo aiemmin olemme julkaisseet laitteesta lyhyeen kokeiluun perustuneet, aivan ensimmäiset kokemuksemme.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -24%

Motorola Lenovo ThinkPhone
686 € Hobby Hall
859 € Proshop
900 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 900 €

Honor X7 – hinta laskenut -21%

Honor X7
173 € Hobby Hall
253 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 219 €

Samsung Galaxy Z Flip4 – hinta laskenut -19%

Samsung Galaxy Z Flip4
599 € DNA
746 € Power
749 € Teleoutlet

Alin hinta viikko sitten: 737 €

Motorola Moto Razr 2022 – hinta laskenut -18%

Motorola Moto Razr 2022
936 € CDON
1149 € Proshop
1149 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 1135 €

Kommentit (8)

msly
msly

3

@1.

10 euroa on todella, todella merkittävä puhelinten katteissa myyntiliikkeille. Tuossa IDEsanin hinnassa tuski enää muutama euroo enemmän katetta on - tosin itselläni ei ole minkäänlaista sisäpiirintietoa tältä osin. Mutta samaan aikaan monet muut kauppaavat 589/599, jossa on katetta sitten semmoinen 60 euroa ainakin eli aika hurjasti.

Vastaa
neon8
neon8

4

hmm.. mistäköhän tuo idesan 8e toimitus kulut on repäisty, itse kun sitä katselin niin toimitus kulut olivat 10e =) Mut "halvalla" luuri lähtee joka tapauksessa =)

Vastaa
poppah
poppah

5

Myyjile varmasti on merkityksellistä, sitä en epäile. Mutta ostajelle 10€ muutos yi 500€ tuotteesta... Meti jos ostat skootterin, jos hintaero on 10€ kehdella paikalla, niin mikä pointti? Ei mitään.

Se Sauniksen 395€ on kyllä hyvä diili, tekee ainakin minut tyytyväisemmäksi asiakkaaksi.

Vastaa
SanteriO
SanteriO

7

Jälleenmyyjän edustajana voin sanoa, että aina on niitä, jotka myyvät tappiolla. Tämä on fakta. Saadaan "mainetta" halpana ketjuna ja toivottavasti asiakkaita, jotka ostavat / tulevat uudelleen. Puhelinkauppa on mennyt todella pitkälle näissä, samoin kuin tv-ja muukin kodinelektroniikkakauppa.
Esim. suurten ketjujen kampanjatuotteet: sisäänvetotuotteita, mutta usein myös miinuksella myötäviä, valitettavasti.

Toki tekniikka halpenee ja puhelinten hinnat laskevat, mutta yleensä vasta sitten, kun liikkeiden sisäänostohinnat laskevat.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Frobodobo (vahvistamaton)

8

IDEsanin n900 ei varmaan tuu ihan samasta tukusta mist muut suomalaiset liikkeet ostavat ne...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.