Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: esittelyssä ITG:n aito xpPhone-Windows-puhelin

5
Markus Lehtiniitty

Videolla: esittelyssä ITG:n aito xpPhone-Windows-puhelin
ITG-nimisen yhtiön kunnianhimoinen xpPhone-laite, jossa puhelinominaisuudet yhdistyvät Microsoftin täysmittaiseen Windows-käyttöjärjestelmään, on muuttunut viime aikoina hieman todellisemmaksi. Edelleenkin laitteen yllä leijuu kuitenkin epäilyksen varjo.

Tänään Videolla-sarjassamme esillä on video, jolla ITG xpPhonella soitetaan puhelu. Käytössä videon laitteessa on Windows XP -käyttöjärjestelmä.
Olemme kertoneet xpPhonesta kahdesti aiemmin: aluksi perustietojen kera syyskuussa, sekä myöhemmin marraskuussa tarkemmin tietojen hieman muututtuakin. xpPhone on tietyiltä osin kustomoitavissa asiakkaiden tarpeisiin.

Vielä toistaiseksi xpPhonea ei vielä saatavilla ole, mutta alta löytyvä video antaa esimakua laitteesta. Erityisen mielenkiintoisen laitteesta tekee sen erittäin monipuoliset ominaisuudet.Tsekkaa kaikki Videolla-juttumme!

Kommentit (5)

ag (vahvistamaton)

2

jotenkin sellanen fiilis että linuxilla vois olla suonensaumat tuohon. Yhdyn ensimmäiseen. "ostaisin jos olis linux"

Vastaa
jake (vahvistamaton)

3

on melkonen järkäle! Taitaa tulla lökäpöksyt muotiin taas ;)
tai hinttilaukku ta reppu, josta antenni ja narun päässä roikkuvat kuulokkeet ja mikki napinlävestä esille ;)
Kuolleena syntynyt 'idea'

Vastaa
samijee (vahvistamaton)

5

Jos on kerran pakko tehdä noin iso puhelin niin voisivat edes panostaa näyttöön ja käyttää siihen koko etupuolen pinta-alan. Kaiuttimet voi olla pienet ja piilossa.

Puhelimeksi en ostaisi tuota ikinä, XP:n tuominen taskuun(tässä tapauksessa laukkuun) on ihan kiva idea mutta toteutus voisi olla parempi. Nimi viittaa kuitenkin puhelimeen..

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja