Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

xpPhone-puhelimen hinnoittelu julki

5
Kaarlo Räihä

xpPhone-puhelimen hinnoittelu julki
Vaikka työpöytäkäyttöön tarkoitettujen Windows-käyttöjärjestelmien ajaminen älypuhelimessa ei kuulosta kaikkien korvaan kovin hyvältä idealta, on ITG-nimisen (In Technology Group) yhtiön kunnianhimoinen xpPhone-puhelinhanke edelleen elossa ja Engadget-sivusto sai eilen tietoonsa puhelimen tulevat myyntihinnat.

Puhelimen hinnat asettuvat 3 000 - 4 500 Kiinan renminbin (300 - 460 euron) välimaastoon riippuen laitteen ominaisuuksista. Kuten olemme aiemmin kertoneet, voi xpPhonen komponentteja vaihtaa laajalla skaalalla, joten tältä osin "vain" 160 euron erotus kalleimman ja halvimman mallin välillä kuulostaa erikoiselta, koska tällä summalla pitäisi kattaa mm. molempien kiintolevyjen, keskusmuistin, näytön ja kameran suhteen tapahtuvat parannukset.Hintatietojen julkistamisesta huolimatta monet tahot suhtautuvat kuitenkin edelleen epäilevästi puhelimen tulevaisuuteen, sillä laitteen tarkka julkaisuaikataulu on edelleen kertomatta, jonka lisäksi tuotetiedoissa mainittu AMD Super Mobile CPU -suoritin viitannee AMD:n Bobcat-koodinimellä tunnettuun suorittimeen, joka ehtii nykyisten tietojen valossa massamarkkinoille vasta ensi vuonna. Epäilyksiä ei hälventänyt edes viime kuussa julkaistu video, jossa laitteen perustoimintoja esitellään lyhyesti.

Vaikka monet kuluttajat eivät välttämättä halua Windowsia taskuunsa, voisi laitteelle olla tilausta yrityspuolella, sillä Windows 7 - ja Windows XP -käyttöjärjestelmillä voi ajaa miljoonia eri ohjelmia, joista yrityskäytössä kiinnostavampia olisivat mm. toimisto-ohjelmat ja yrityksien omaan käyttöön tarkoitetut sovellukset.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (5)

Kaakatus
Kaakatus

1

Viimein taskuun mahtuva laite, missä saisi Guitar Pron toimimaan. Täytyy varmaan hankkia ihan vaan mahdollisuuden takia tallentaa ideat paikasta riippumatta.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Lasselo (vahvistamaton)

5

Itellä on jo 4,8" pocket pc missä on win xp ja joka mahtuu taskuun ja taitaa olla pienin läppäri atm. umid m1 on nimi jos jotain kiinnostaa. puhelin ominaisuuksia siitä ei kyllä löydy mutta onneksi on useampi tasku 8)

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.