Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Amazon ottaa vastaan Nokia N8:n ennakkotilauksia 470 euron hintaan

22
Kaarlo Räihä

Amazon ottaa vastaan Nokia N8:n ennakkotilauksia 470 euron hintaan
Nokian N8-puhelimen tarkemmasta julkaisuaikataulusta on valunut internetiin lisää huhuja, kun Engadget-sivustolle asiasta lörpötellyt taho kertoi laitteen tulevan myyntiin elokuun 24. päivä.

Nokia ei ole vielä vahvistanut tätä päivämäärää, mutta muutamat verkkokaupat ottavat jo vastaan ennakkotilauksia lopullisella myyntihinnalla, joten julkaisu voi tapahtua aiemminkin. Amazon-verkkokaupan Saksan myyntipisteessä N8:sta saa pulittaa 469,50 euroa, kun Nokian ilmoittama myyntihinta ennen veroja on 370 euroa.
Amazonin listoilla on toistaiseksi vain musta N8, joten kaikkien ennakkotilaajien odotuksia Amazon ei vielä täytä.

Nokian omalla kauppasivulla N8:sia ei ole vielä listattuna, eivätkä matkapuhelinoperaattorit ole myöskään vielä kertoneet N8-kytkypakettien hintoja tai julkaisuaikatauluja, joten hintatietoisen kuluttajan kannattanee vielä odotella parempia tarjouksia ennen ennakkotilauksen tekemistä.

Kommentit (22)

Julma
Julma

1

tänään juuri pääsin kyseistä laitetta räpläämään ja vaikutti hyvältä. Videoiden laatu mahtavaa ja ne 12M kuvat :)

Vastaa
miksuh2
miksuh2

4

Esim N95:n myyntihinta oli aikanaan paljon korkeampi, joten en pidä tuota ollenkan pahana hintana noin hyvästä älypuhelimesta. Mitä sitten tulee mahdolliseen julkasupäivään, niin ohjelmoijana kyllä tekisi mieli päästä luuriin käsiksi jo nyt :) Mutta kyllä tässä nyt alkusyksyyn asti jaksaa odottaa. Syksyllä meidän talossa alkaa tosin putkiremppa ja se varmaan tietää kämpän vaihtoakin. Mutta eiköhän jostain rahat tuohon luuriin löydy.

Vastaa
eddison84
eddison84

5

@4. Hyvästä? Eihän tästä ole luettavissa minkäänlaisia käyttäjäkokemuksia vielä.. Tosiaan, Desiren hinnalla tällainen.. Mitään muuta en ole kuullut vielä hehkutettavan kuin kameraa...

Vastaa
Ergopad
Ergopad

7

@5: Hyvästä?

Miten olisi USB On-The-Go? (http://www.finestfones.com/2010/05/nokia-n8s-usb-on-go-is-awesome.html) Tai jos liittimillä jatketaan niin entäs HDMI? Iso AMOLED kapasitiivinen näyttö? Tai uudistunut käyttöjärjestelmä? Sekä ilmainen navigointi ja WebTV?

Ja kamerahan on todella kova, 12MPix kuva ja 720p video suurimmalla sensori kennolla mitä puhelimissa on.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

9

8@
>Verkkokaupasta saa jo kaikkia värejä

Mistä verkkokaupasta saa mitä ? tuskin ainakaan Nokia N8sia.

Vastaa
delic
delic

11

@7 joo se o tullu moneen kertaa selväks, että speksit on kunnossa niinkun yleensäkin nokioilla, mutta mites se käyttö? muut kun panostavat siihen ja ku se toimii ni ei tollasia speksijuttuja tuu edes mietitttyä, ku laite vaan toimii nii hyvin

ja uudistunut käyttöjärjestelmä noh ainaki yhtä rumalta se näyttää, ku 2 vai 3 vuotta sittenki :) ei todellakaan mikään tän päivän näköinen käyttis

ja kameran ja videon hehkuttaminen on tässä vaiheessa vähä turhaa, ku ollaan nähty yhdet mainosvedot molemmista :) Vaikkakin molemmat siis varmasti on hyviä, mutta vastaavaa laatua on sonyerkiltä ollu jo viimevuoden lopulla, ihme ettei niistä mitää kohistu

ja vielä pitää kuitenkin muistaa, että luurin myyntiin tuloon saattaa edelleen mennä se about 3kk

mitä muilla on tarjota 3kk päästä?

Vastaa
eddison84
eddison84

12

@7. Tekeekö ne ominaisuudet paperilla siitä hyvän??? Mitäs jos uusi Symbian on ihan samanlainen susi kuin edelliset, se että se on uudistunut, ei tarkoita sen olevan hyvä?!? Tuo USB OTG ei mitenkään mullistava ominaisuus ole omasta mielestä, miksi tarttisi tavaraa siirtää kesken menon tikulle, jos puhelimessa riittävästi muistia!?! HDMI on plussaa, se alkaa pikkuhiljaa tekemään tuloaan älyluureihin, muutamasta löytyy jo. Näyttö on älyluuriin keskikokoinen, ei iso, AMOLED kyllä, mutta resoluutio ei yllä HTC Desiren 800x480n tasolle. Mites aikansa elänyt prosessori, joka löytyy jo 2006-vuoden luureista, pienemmällä kellotaajuudella vaan, onko lie energiatehokkain vaihtoehto?!?
Kamera tässä tod.näk. on siis tosi hyvä, muuten ihan keskitason älyluuri olematta mitenkään mullistava laite. Toivottavasti Nokia osasi edes arvokkaan tuntuisen tästä tehdä, ettei taas nitise ja natise ja taivu käsissä.

Vastaa
eddison84
eddison84

13

@11. Niinpä. HTC pystyy nyt näillä hinnoilla pyyhkimään nokialla pöytää jo olemassa olevilla malleillaan ja loppukesästä on uutta tulossa. Ei vahvalta näytä vielä softapuolikaan uudelle symbianille, kun ei kovin moneen luuriin vielä tulossa, toki varmaan vanhat ohjelmat toimii jotenkin ja muutenkin valmistajia on paljon siirtynyt Android-puolelle luureissa, mitkä olis muuten tod näk olleet symbianilla.

Vastaa
ootellaa juu. (vahvistamaton)

14

Se vaan mietityttää,että tuleeko tuosta yhtä "toimiva",mitä Symbian 1 ja Symbian 2-versiot ovat!!.
=/
Speksit ainakin näyttävät hyviltä,MUTTA kun se ei riitä!.Puhelin pitää TOIMIA!!!.

Vastaa
eskopena
eskopena

15

@14. Symbianin käytettävyys on ollut mielestäni ihan ok tasoa aimminkin - mitä nyt vakioselain on aika surkea esitys. Ehkä muihin verrattuna olisi parannettavaa muutenkin, mutta eikö Symbianin 3-versio tuo tähän uudistuksia? Joka tapauksessa hommat sillä pystyy tekemään - vaatii vaan muutaman klikkauksen enemmän.

En tiedä voiko tästä mitään päätellä, mutta kai se ainakin N97 huomattavasti parempi on käyttökokemukseltaan jo tuon nopeutumisen vuoksi:
http://nokiamobileblog.com/nokia-n8-100-...aster-than-n97/

Vastaa
Ranvier
Ranvier

16

Ruma ku mikä ja speksitkin suurimmilta osin melko peruskauraa. Enkä usko, että Symbian^3 tulee olemaan mitenkään mullistava kilpailijoihin verrattuna. Eli ei mene täällä ainakaan ostoon. HTC vie ominaisuuksien, toimintojen ja käytettävyyden puolesta.

Vastaa
dtyd (vahvistamaton)

17

Eli onko se ARM11 pienemmällä viivanleveydellä nyt valmistettu, kuin aiemmissa Nokia malleissa vai ihan samalla tuotantolinjalla tehty, kuin esim. N95 ARM11 ja N97 ARM11?

Vastaa
Se on vaan (vahvistamaton)

22

Herranen aika ihmiset!

Mobiilitietokoneet / puhelimet on vaan elektroniikkaa!

Toinen tykkää toisesta ja jokaisessa on vahvuudet ja heikkoudet.

miä ihme tätä maailmaa vaivaa....

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja