Sports Tracker sai sykemittarin

11
Matti Robinson

Sports Tracker sai sykemittarin
Sports Tracking Technologies on tänään avannut verkkokaupan urheilun seurantaan keskittyvän Sports Tracker -sovelluksen ympärille. Kaupan lanseerauksen yhteydessä myyntiin saapuu Sports Tracker -yhteensopiva WearLink+-sykevyö. STT:ltä kerrotaan, että sykemittarille on ollut uuden Sports Trackerin julkaisun jälkeen valtavasti kiinnostusta.

Sports Tracker tuki jo aiemmassa versiossa sykemittareita. Polarin valmistamia sykemittareita ei kuitenkaan löytynyt kauppojen hyllyiltä kovinkaan helposti, joten moni urheilusuorituksiaan mittaava jäi ilman syketietoja. Nyt markkinoille tuotu WearLink+ on edellisen tapaan Polarin valmistama ja käyttää yhteyteen Bluetoothia.

Puhelinvertailu.comin käyttäjiäkin kiinnostaneen sykemittarin voi tilata Sports Tracker -verkkokaupasta hintaan 69,90 euroa. Ensimmäiset tilaukset lähetetään 1.7.2010 alkaen.



WearLink+-vyön avulla sykkeen mittaus onnistuu kaikilla 35 tuetulla Nokian puhelinmallilla, joihin on ladattu uusin Sports Tracker -sovellus. Sovelluksen uusimman version voi ladata ilmaiseksi Ovi Kaupasta.



Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -30%

Realme 11 (5G)
249 € Bigbox
388 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 353 €

Motorola Razr 40 Ultra – hinta laskenut -28%

Motorola Razr 40 Ultra
699 € Verkkokauppa.com
699 € Power
699 € Telia

Alin hinta viikko sitten: 968 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -28%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 206 €

Realme C33 – hinta laskenut -26%

Realme C33
103 € Bigbox
137 € Proshop
158 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 139 €

Kommentit (11)

mikkolm
mikkolm

2

Normaalissa Polarin vyössä ei vaan ole bluetooth lähetintä jonka saisi liitettyä matkapuhelimeen. Tuo vyö voisi toimia (ainakin jatkossa) myös muiden kuin yllä mainittujen puhelinten ja palveluiden kanssa. Parin kympin vyöhän tarvitsee sen Polarin "kellon" myös kylkeen ja GPS-tietoja varten tarvitset vielä muuta roinaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Raunno (vahvistamaton)

3

Johan on kumma kun nykyään pitää lenkin joka askel jälkeenpäin katsoa. Luulisi menevän koko into urheiluun tolla tavalla.

Vastaa
Tcav
Tcav

4

Mielestäni taas tuollainen tuo lisää intoa urheiluun, kun voi vertailla tuloksiaan.

Mutta joo, hyvä että toivat nyt "irrallisenakin" markkinoille.

Vastaa
dRD
dRD

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Raunno:

Johan on kumma kun nykyään pitää lenkin joka askel jälkeenpäin katsoa. Luulisi menevän koko into urheiluun tolla tavalla.

Päinvastoin, Sports Trackerin ansiosta tullut ns. yksinliikunnasta paljon, paljon mielenkiintoisempaa. Tosin asiaan vaikuttanee aika vahvasti rakkauteni tilastoihin ja erilaisiin käppyröihin :-)

Vastaa
pre6dator
pre6dator

7

@1

Ei rahastusta todellakaan. Tuo vyö sopii usean eri puhelimen kanssa. Polarin vyö vain polarin laitteiden kanssa. Ja kuten joku jo mainitsi, niin tuo käyttää bluetoothia.

Tuollaista vyötä olen yrittänyt metsästää kissojen ja koirien kanssa. Aivan loistavaa, että löytyi! Jätin jo tilauksen ja samalla tilasin lisäpariston, koska aika virtasyöppö tuo bluetooth.

@3. Kyllä joku voi olla pihalla...Itse löysin lenkkeilyn Sports Trackerin avulla. Kannattaa sinunkin kokeilla! Lenkeistä saa paljon enemmän irti.

Vastaa
kerbo
kerbo

9

Vielä kun saisi Androidille kyseisen sovelluksen tai jonkun muun lukuisista ohjelmista (esim. Sportypal, My Tracks) tukemaan tuota sykevyötä.

Vastaa
juppe22
juppe22

11

Loistava laite kyllä, itsellä tällainen on ollut jotkuvassa käytössä siitä asti, kun N79 Active tuli markkinoille. Pattereita toi kyllä kuluttaa ihan eri tavalla, kuin normaalit Suunnon ja Polarin vyöt, joista ei bluetoothia löydy. Vielä, kun Sports Trackerin saisi älypuhelimille...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.