Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Onko näissä kuvissa QWERTYllinen Nokia N8?

20
Matti Vähäkainu

Onko näissä kuvissa QWERTYllinen Nokia N8?
Tuntemattomampi Negri Electronics -blogisivusto on julkaissut kuvia puhelimesta, jonka väitetään olevan tuleva Nokia N9 -lippulaivamalli. Kuvien ja/tai mallinimen aitoudesta on syytä olla hyvin skeptinen useasta syystä. Tärkein pointti mallin aitoutta vastaan on Nokian vastikään vahvistama huhu, jonka mukaan Nokia N8 olisi N-sarjan viimeinen Symbian-puhelin.

Kuvien nokialainen on varustettu QWERTY-näppäimistöllä ja kosketusnäytöllä, ja muistuttaa hieman jo julkistettua N8:aa. Todennäköisesti kyseessä ei ole kuitenkaan N9, sillä käyttöjärjestelmä ei ole MeeGo, kuten Nokia antoi ymmärtää. Eldar Murtazin on arvellut, että kyseessä voisi olla N8-01, eli aiemmin julkistetun 12 megapikselin kamerapuhelimen sisarmalli. Nokia on aiemmin julkistanut vastaavanlaisia sisarmalleja C-sarjassa (C1-00, C1-01 ja C1-02). Puhelimen kerrotaan tukevan rapakon takana käytettäviä 3G-taajuuksia (850 / 1900) ja sisältävän kaksois-LED-salamalla varustetun 8 megapikselin kameran.


Vaikka kuvissa puhelimen mallinumero on C0, niin se ei välttämättä viittaa C-sarjan puhelimeen. Nokia on käyttänyt aiemminkin sarjasta poikkeavia mallinumeroita prototyyppipuhelimissa. Lisäksi alla olevan kuvan inforuudussa puhelimen mallinumeroksi näytetään N00. Jäämme siis odottelemaan virallista julkistusta sekä Negri Electronicsin lupaamaa täydellisempää katsausta laitteeseen.Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (20)

Anonyymi käyttäjä
Moka. (vahvistamaton)

2

Olis luullut,että tähän olisi tullut 12Mp kamera,Xenon-Led salamalla,MUTTA...!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
abacaca (vahvistamaton)

7

Näyttää aika kivalta. Hieman epäilyttävä tuo huippuohuen näköinen näppis, mutta jos tuossa olisi Meego ja se Intelin uusi rauta niin kyllä sen kehtaisi ostaa.

Vastaa
mietaas
mietaas

8

tyypillinen nokialainen... näkee kyllä muotoilusta missä päin maailmaa on suunniteltu... valitettavasti!

nokia kohtalo on sama kuin motorolan kohtalo oli aikoinaan... täytyy mennä tosi alas ennenkuin muutosta johdossa tapahtuu.

toivottavasti kurssit laskevat mahdollisimman nopeasti alle viiden euron niin eiköhän tuolloin muutosta ala tapahtumaan. se on kyllä kuluttajienkin etu myös ja uskon, että myös osakkeenomistajien etu pitkällä juoksulla.

t. osakkeenomistaja

Vastaa
Thor1993
Thor1993

9

MeeGoa tosiaa pelii.

Toivottavasti puhelinten MeeGo on ees lähellä tabletti MeeGon tasoa niin sitten homma näyttäs loistavalta :)

Vastaa
tuckom
tuckom

10

upee laite tulee tosta !ei varmaan intialaisten suunittelema ! noksun pitais paasta eroon niista!osakkeenomistajalle ei mikaan kelpaa! tossa muuten on meegooooooooo !!!!

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

11

Eikös Nokian pitänyt luopuo Symbianin käytöstä N-sarjassa. Toivottavasti pitäisi paikkansa, Symbian sopii paremmin nimenomaan edullisempiin puhelimiin. MeeGo taas sopii hyvin mobiilitietokoneisiin ja sitä myöten N-sarjaan, kunhan design on tasokkaampaa kuin N900:ssa. :)

Vastaa
Mikaelson
Mikaelson

12

@10

Kuvan laitteessa ei tasan tarkkaan ole MeeGo. Meegossa pitäisi olla mm. Androidista tuttu Notification -palkki ruudun yläreunassa, muutenkaan ei vastaa niitä vähäisiä tietoja, joita MeeGosta on saatu. Ja jos tuo olisi tosiaan MeeGo, niin siinä tapauksessa Nokia on mokannut toooosi pahasti. MeeGon pitäisi olla Symbiania parempi, myös GUI:ltansa, ei missään nimessä samanlainen rumilus!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kallasvuo (vahvistamaton)

13

Kyllä tämä on meego. UI on vasta kehitteillä, ja siksi on prototyypissä symbianista tuttu UI.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Vanjoki (vahvistamaton)

14

@13

Asiantuntevuus niin sanotusti huipussaan.

PS. Nähdään huomenna lounaan jälkeen.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

16

Tuohon on aivan kauhean näköinen. Saa luvan olla jokin muu kuin N9, ja niitä aikaisimpia protoja. Tuon näköistä muovikapistusta en itselleni ikinä ostaisi.

Vastaa
Bodomed
Bodomed

17

Tuo on ruma ei oo nokiaan palaamista, kun oma samppa hajoaa... Mennyt muotoilussa tuo korealainen kauan aikaa sitten ohi.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Samsung PYSYY!. (vahvistamaton)

19

Nitisevältä ja natisevalta muovikapulalta tuo N9 näyttää!!.
Ei kiitos. :/

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja