Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Videolla: Nokia C3:a jonotettiin massoittain

21
Matti Vähäkainu

Videolla: Nokia C3:a jonotettiin massoittain
Viime huhtikuussa julkistettu Nokia C3 -puhelinmalli on mitä ilmeisimmin suosittu Aasiassa. Mallin julkaisut ovat keränneet ostajia jonoiksi asti ensin Indonesiassa, ja nyt Vietnamissa. C3 on ollut niin suosittu, että jonottamaan on ilmestynyt tuhansittain ihmisiä eikä kaikille ole riittänyt puhelimia.

Vietnamin julkaisut järjestettiin Hanoissa, Da Nangissa, Can Thossa sekä pääkaupunki Ho Chi Minhissä. Pääkaupungissa sijaitsevan urheiluhallin eteen oli tiettävästi pakkaantunut noin 7000 ihmistä, joita päästettiin sisään pienemmissä erissä. Kuten alla olevalta videolta voi nähdä, jonotus tapahtui Aasialaiseen tyyliin sievissä jonoissa.
Väkijoukon viimeisimmät eivät päässeet käsiksi puhelimeen, sillä koko päivän mittaiseksi suunniteltu tapahtuma päätettiin jo kolmen tunnin kuluttua, kun puhelimet olivat loppuneet. Seitsemästä tuhannesta jonottajasta vain 5000 ensimmäistä sai taskuunsa uuden puhelimen.

Nokia C3 on edullinen S40-puhelin, jonka tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat QWERTY-näppäimistö, 2 megapikselin kamera, WLAN- ja Bluetooth-yhteydet sekä hyvät viestintäominaisuudet.

Kommentit (21)

jeesu (vahvistamaton)

1

Haha, iPhonea jonotetaan ympäri maailmaa, mutta Suomessa uutiskynnyksen ylittää se, että nokialaista jonotetaan Vietnamissa.

Vastaa
Sillattiis (vahvistamaton)

2

@1
Kannattaa huomata, että yhdessä paikassa jonottajia oli 7000. Tämä on aika kova luku.

Itse puhelinhan ei ole mikään iPhonen kilpailija vaan Samsungin, LG:n ja myös erinäisten kloonivalmistajien. Jonottajia ja kiinnostuineita on siis syytäkin olla massoittain.

Vastaa
jepsis77 (vahvistamaton)

3

Suomessa taisi uutiskynnys ylittyä silläkin, että kymmentä iPhonea jonotti 12 asiakasta...

Vastaa
höhö (vahvistamaton)

4

HUHUH, mikä hässäkkä...

5000 PUHELINTA ja kaikille ei edes riittäny?!?! LIsää noksua pörssistä salkkuun!!!

Juu, lapset, Tampereellakin tais jopa 16 ihmistä jonottaa Iphööniä tampereella. Tosi hurja oli meno jonossa, jossa jo kaljuuntuvat vanhat käävät luulee saavansa jotain rispektiä kadulla kun on uus jesseteippi puhelin perstaskussa. HAHAHAHAH

Vastaa
Jeppisjoo (vahvistamaton)

9

@5

Mikä puhelin sinulla sitten on. Ei varmaan iPhone ainakaan sillä se jos joku on massapuhelin.

Vastaa
LAKUPÖTKÖ (vahvistamaton)

11

Tuo on itse asiassa aivan mieletön killer-luuri. Koettu ja näetty.

Vastaa
peuge
peuge

12

Miten tästäkin saatiin taas väännettyä apple-nokia akselilla paremmuuskisa. Pitäisikö muillakin olla taskussa iphone, koska sinullakin on? Tai vastaavasti nokia?

Lopettakaa jo se turhanpäiväinen elvistely puhelimillanne, niiden hienot ominaisuudet eivät ole millään tavalla teidän ansiota. Ainoa asia mitä olette saaneet tehdä, on maksaa siitä monikansallisille yhtiölle.

Vastaa
ZaGaali
ZaGaali

13

@12

Täysin samaa mieltä.

Koskahan viimeks oon mahtanut nähdä uutisen täällä Nokiasta, jossa joku ei olisi kommenteissa maininnut applea jotenkin..

Tylsää luettavaa.

Samoin Mokiat ja muut vastaavat.

Vastaa
poppah
poppah

14

@1, ota huomioon et toi on vain yksi useista malleista vastaan yksi ainoa. Jos se yksi ainoa ei myisi, niin se olisikin sitten siinä.

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

15

Mitenkä onkin yllätävää, että tämä eka viesti on kirjoitettu (vahvistamaton)-tunnuksella. Joko se rekisteröintipakko saataisiin? Ei noista sankareista ole mitään iloa!

Ja todella samaa mieltä kuin #12! Ei taas varsinaisesti liittynyt Appleen tai muihinkaan valmistajiin tämä uutinen.

Vastaa
larson80
larson80

16

12&15: Touché! Samaa mieltä joka sanasta.

Nokialta odottelen edelleen sitä lippulaiva-mallia, näissä toisen hintaluokan puhelimissa näyttää menevän hyvin. Käsittääkseni laatukamaa halvalla.

Vastaa
IPhone ei kelpaa (vahvistamaton)

18

C3:en ostajille Applella ei ole tarjota mitään, koska Iphone ei hintansa takia ole heille sopiva vaihtoehto. Joten Vietnamiin ja muihin vastaavan taloudellisen tason maihin Applella ei ole mitään asiaa, ja on ällistyttävää että se ei kiinnosta Steve Suurta. Koska SS:ää ei kiinnosta niin ei kiinnosta Hänen seuraajiaankaan...

Vastaa
OJ_Ghost
OJ_Ghost

19

@17
Kaikki ei vaan oo jyvällä joka asiassa. Kuten #18 sen sano, 400-800 euron puhelimet eivät ole kaikille se oikea hintaluokka, ei todellakaan edes 100-300 euron puhelimet. Siksi on valmistajia jotka tekevät luureja myös muihin kategorioihin kuin high-endiin.

@18
Eihän SS voi tehdä halppis ai-founia. Siinähän menis imago omppuihmisten silmissä tai jotain... :D
Ei sillä, se on ihan valintojen maailma ja valinta se on yhden mallin tuoteportfoliokin. Itse en vaan usko sen kantavan enää kovinkaan kauaa...edes Applelta.

Vastaa
Laatu&toimintavarm.! (vahvistamaton)

20

Nokialta odottelen edelleen sitä lippulaiva-mallia, näissä toisen hintaluokan puhelimissa näyttää menevän hyvin. Joo,tätä minäkin odottelen,mutta...
Käsittääkseni laatukamaa halvalla. Hyvää ja LAADUKASTA EI saa halvalla,laatu/toimintavarmuus MAKSAA!!!. :/

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja