Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N8 saapui ennakkotilattavaksi Yhdysvalloissa

9
Matti Vähäkainu

Nokia N8 saapui ennakkotilattavaksi Yhdysvalloissa
Nokia N8 on saapunut ennakkotilattavaksi Yhdysvalloissa. Suomalaisjätin ensimmäinen Symbian^3-puhelin nähtiin ensimmäisen kerran ennakkotilattavissa Amazon-verkkokaupan saksankielisen sivuston kautta, jonka jälkeen Nokia Storen italialainen versio toi mallin ennakkotilaukseen, nyt mukaan on liittynyt Nokian Yhdysvaltain verkkokauppa.

12 megapikselin kameralla ja kehutuilla kuvaamisominaisuuksilla varustettu Nokia N8 on tilattavissa 549 dollarin (n. 425 euroa) hintaan, joka on selvästi Amazonin ja Nokia Italian 470 euroa huokeampi hinta. Yhdysvalloissa ennakkotilattavia puhelimia luvataan asiakkaille syyskuun loppuun mennessä, kuten Italiassakin.
Hinnat tulevat tippumaan lähemmäksi arvioitua, verotonta 370 euroa, kun puhelin saapuu jälleenmyyjille mahdollisesti jo ennen syyskuun loppua.

Kommentit (9)

Dollarinen (vahvistamaton)

2

@1 Eikös tuon blogin mainostaminen jo saisi riittää. Hävytöntä.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

3

@uutinen

>N8 on tilattavissa 549 dollarin (n. 425 euroa) hintaan, joka on
>selvästi Amazonin ja Nokia Italian 470 euroa huokeampi hinta.

549taalaa, eli n. 430 euroa verotta, Italiassa alle 400e verotta.

Vastaa
Romisku
Romisku

4

@3
Miten niin verotta? Kyllä tuossa USAn hinnassa ainakin on verot mukana, jos sitä tuohon hintaan saa ennakkotilata.

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

5

4@
> Miten niin verotta?

Mainittiinko että olisi verot ? ja jos oli niin mikä oli sitten veroton hinta ?

> Kyllä tuossa USAn hinnassa ainakin on verot
> mukana, jos sitä tuohon hintaan saa ennakkotilata.

Miten niin ? paljonko oli laskussa veroa ja jos oli niin mikä oli loppusumma ?

Vastaa
Romisku
Romisku

6

Älä leiki tyhmää, kun et kerran sellainen ole. Jos tuo $549 on ilmoitettu ennakkotilaushinnaksi, niin kyllä siinä on ihan verot mukana. Vai monestiko olet tilannut verkkokaupasta jotain jollain hintaa ja maksettava lasku on ollut paljon suurempi?

Vastaa
Romisku
Romisku

7

Enpä tiedä sittenkään, voit jopa osittain olla oikeassa.

Suomalaisissa myyntiehdoissa sanotaan seuraavasti: "Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitus- ja käsittelymaksuja. Arvonlisävero ja muut mahdolliset verot sisältyvät hintoihin."

Kun taas USAssa näyttäisi sama lause menevän näin: "Prices for the Products do not include sales taxes, or other applicable taxes and charges for shipping and handling."

Eli tavallaan tuollapäin kustaan kuluttajaa silmään, tosin taitaa olla yleinen käytäntö tuo. Ihmettelen vaan, että miten maassa, jossa käyttöohjeissa pitää lukea mm. älä pistä kissaa mikroaaltouuniin tai älä pistä päätäsi ruohonleikkurin alle terien pyöriessä, asiakkaan pitää itse laskea mitä kaikki maksaa. x)

Vastaa
user_org (vahvistamaton)

8

7@
>Eli tavallaan tuollapäin kustaan kuluttajaa silmään, tosin taitaa
>olla yleinen käytäntö tuo.

vero riippuu osavaltiosta, ja kummassa nyt pissitään silmää, siellä jossa ilmoitetaan tuotteen oike hinta, vai siellä missä ilmoitetaan tuotteen hintana tuotteen oikea hinta + verot.

Vastaa
Romisku
Romisku

9

Tuo osavaltiokohtainen verojen eriarvoisuus selittää tuon USAn politiikan kyllä. Meillä suomessa kuitenkin tuotteen oikea hinta kuluttajalle on veroineen aina, eikä sen veron suhteen ole vaihteluita, joten täällä ja muissa "tasaveron" maissa verollinen hinta = tuotteen hinta

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja