Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokian kisassa jaetaan kolmekymmentä N8-puhelinta

12
Kaarlo Räihä

Nokian kisassa jaetaan kolmekymmentä N8-puhelinta
Oman N8-puhelimen hankintaa suunnittelevien ihmisten kannattaa suunnata selaimensa Nokian sivuille, sillä yritys käynnistää 13. päivä syyskuuta kuukauden kestävän kilpailun, jossa joka päivä palkintona on yksi N8-puhelin.

Ensikosketus Nokia N8 -laitteeseen kysyy ihmisiltä neljän viikon ajan mielipiteitä N8-puhelimen ominaisuuksista. Päivittäisten puhelinarvontojen lisäksi Nokia pitää toisen arvonnan kampanjan lopussa aktiivisten arvostelijoiden kesken, ja tässä palkintona on kymmenen kappaletta 500 euron arvoisia lisälaitepaketteja N8:lle.

Kisaan osallistuminen vaatii sähköpostiosoitteen kertomista Nokialle, ja kampanjan lopussa olevaan lisälaitepakettiarvontaan pääsee mukaan arvostelemalla kuukauden aikana vähintään kaksi kolmasosaa ominaisuuksista.

Onnea ja menestystä puhelimista kisaaville!


Puhelinvertailun diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (12)

miksuh2
miksuh2

1

Nokialla on myös meneillään toinen kilpailu, jossa voi voittaa N8:n. Siitä kerrotaan Nokia Nordic Blofissa, joka on suunnattu pohjoismaisille softakehittäjille. Jokainen pohjoismaalainen, jonka sovellusta tai peliä ladataan Ovi Storesta 10000 kertaa vuoden loppuun mennessä, saa ilmaisen Nokia N8:n. Eli:

* hae kehityskamat Nokian sivuilta
* Koodaa vaikkapa peli
* Rekisteröidy julkaisijaksi Ovi Storeen
* Kerro Nokialle sähköpostilla, että olet kiinnostunut ilmaisesta sovellusten allekirjoituiksesta, Noudata saamiasi ohjeita ja sovelluksesi allekirjoitetaan sekä julkastaan Ovi Storessa.
* Jää jännittämään latausten määrien kasvua :)

Motivointina mainittakoon, että Suomalaisen Offscreen Technologiesin sovelluksia on ladattu ja ostettu Ovi Storesta jo yli 34 miljoonaa kertaa.

Lisätietoa Nokian Nordic Blogissa:
http://blogs.nokia.com/nordicblog

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Sillattiis (vahvistamaton)

5

@3

iTeinien alahuuli väpättää jo. Lupailee hyvää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

6

@1
"Motivointina mainittakoon, että Suomalaisen Offscreen Technologiesin sovelluksia on ladattu ja ostettu Ovi Storesta jo yli 34 miljoonaa kertaa."

Lähde, tack ska du ha.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

7

@6

Lähde mihin? Siis siihenkö, että kyseessä on suomalainen firma, vai lähde noihin lataus- ja ostomääriin?

No Offscreen Technologies on Helsinkiläinen softafirma ja toimipaikan löydät kun kävelet Helsingin keskustassa Kaartinkaupunkiin Erottajalle, sieltä se löytyy.

Mitä sitten tulee sovellusten lataus ja ostomääriin, niin siellä se on mainittu Nokia Nordic Blogissa:

http://blogs.nokia.com/nordicblog/news/f...in-the-millions

Offscreen Technologiesin omilla sivuilla on vanhempi lehdistötiedote huhtikuun lopulta, jollon yrityksen sovelluksiaan oli ladattu ja ostettu Ovi Storesta yhteensä 25 miljoonaa kertaa. Eli huhtikuun ja elokuun välisenä aikan yrityksen sovelluksia on ladattu ja ostettu vielä 9 miljoonaa kertaa lisää.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Dollarinen (vahvistamaton)

8

@7
Hieman päättelykykyä peliin hei. Ja oikeinkirjoitus on helsinkiläinen, ei Helsinkiläinen. Enkä kävele 100 kilometriä ruman pääkaupunkimme keskustaan.

Vastaa
miksuh2
miksuh2

10

@8

Ensinnäkin mistä tuosta sun kommentista muka olisi voinut päätellä kummasta oli kyse? Ja sinuna en kyllä puhuisi mitään oikeinkirjotukssta. Itse et näköjään osaa edes kirjottaa koko lausetta suomeksi, vaansun pitää tunkea ruotsia sekaan. Puhusit hjoko suomea tai ruotsia, mutta älä molempia sekaisin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.