Uutta sivustolla

Tervetuloa takaisin!Edellisen käyntisi jälkeen Puhelinvertailuun on tullut .

Katso tapahtumat viime käyntisi jälkeen.

Nokia N8 saapuu sittenkin aiemman aikataulun mukaan

16
Teemu Laitila

Nokia N8 saapuu sittenkin aiemman aikataulun mukaan
Nokia on tarkentanut aiemmin lähettämänsä tiedotteen sisältöä ja kertonut, että N8:n toimitukset ennakkotilaajille aloitetaan alkuperäisen suunnitelman mukaan vielä syyskuun aikana.

Uutisoimme aiemmin Nokian medialle lähettämästä viestistä, jonka mukaan N8:n toimituksia aiotaan lykätä parilla viikolla muutamien viimehetken korjauksien vuoksi.

Nokia tarkentaa virallisessa blogissaan, että laite tullaan lähettämään tilaajille ennen vuoden kolmannen neljänneksen loppua, mutta tilaajan käteen saapumisen aikataulu riippuu markkina-alueesta ja operaattoreista. Tästä syystä Nokia kehotti ennakotilaajia varautumaan siihen, että puhelimen saa itselleen vasta lokakuun puolella.

Kännyköiden hintavertailu

Kommentit (16)

Anonyymi käyttäjä
...... (vahvistamaton)

2

Kun netissä luukkuu huhu että Nokian puhelin viivästyy parilla viikolla ja huhu vielä osoittautuu perättömäksi, Nokian kurssi tippuu 5 prosenttia. Kun Applen valkoisen luurin toimitus viivästyy kuukausilla ja siinä on edelleen korjaamaton antenniongelma, kurssi viilettää päivä päivältä kohti taivaita. Mitenkä tässä tulee vähän sellainen olo, että Nokiaa yritetään tahallaan lyödä maan rakoon tällä hetkellä jokaiselta mahdolliselta taholta...?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ADHD ROCKS (vahvistamaton)

5

Just...tuollaisella sähläyksellä saa puhelimen kuin puhelimen näyttämään jäätävältä, välillä kun "vahingossa" käyttää vielä kynsillä kapasitiivista näyttöä niin hyvä tulee. Taitaa olla Jobsin vaimo asialla...:D

Vastaa
Guarded
Guarded

6

"Just...tuollaisella sähläyksellä saa puhelimen kuin puhelimen näyttämään jäätävältä, välillä kun "vahingossa" käyttää vielä kynsillä kapasitiivista näyttöä niin hyvä tulee. Taitaa olla Jobsin vaimo asialla...:D"

Tai sitten ei, ja tuo puhelin on oikeasti noin avuton. Pitäkää hauskaa sillä 680MHz prosessorilla ja 256MB RAMilla, minä menen nyt leikkimään SGS:lläni, jossa on sentään 1GHz prossu ja 512MB RAM. Ja joka toimii.

░░░░░░░░░░░███████░░░░░░░░░░░
░░░░░░░████░░░░░░░████░░░░░░░
░░░░░██░░░░░░░░░░░░░░░██░░░░░
░░░██░░░░░░░░░░░░░░░░░░░██░░░
...░░█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█░░
░█░░████░░░░░░░░██████░░░░░█░
█░░█░░░██░░░░░░█░░░░███░░░░░█
█░█░░░░░░█░░░░░█░░░░░░░█░░░░█
█░████████░░░░░█████████░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░░███████████████████░░░░░█
░█░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓█████▓▓▓█░░░░█░
░█░░░░█▓▓▓▓▓██░░░░██▓██░░░░█░
░░█░░░░██▓▓█░░░░░░░▒██░░░░█░░
░░░██░░░░██░░░░░░▒██░░░░██░░░
░░░░░██░░░░███████░░░░██░░░░░
░░░░░░░███░░░░░░░░░███░░░░░░░
░░░░░░░░░░█████████░░░░░░░░░░

Vastaa
poppah
poppah

9

On kyllä niin tumpelon/kamoissa olevan oloisia testaajia, että pitää menlkein itse todeta hyvyys/huonous kun saa käsiinsä.

Vastaa
Feynman7
Feynman7

10

Jep, itse täytyy testata. Kaveri koittaa vierittää valikkoa alaspäin kun kaikki kuvakkeet on jo siinä ruudulla eikä ole mitään skrollattavaa, ja sitten se mussuttaa siitä.

Mutta joo, tosiaan ehkä ihan hyvä etten ole tilannut ennakkoon, niin voi sitten itse käydä testaamassa ennen ostopäätöstä.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
protoo (vahvistamaton)

11

Riippuu tosiaan käyttäjästä tuo homma, mutta mitä nyt itse olen tuota prototyyppiä ja tulevaa N9 protoa testannut niin erinomaiselta vaikuttaa. :)

Vastaa
Rauski123
Rauski123

14

N8 omistaja!

Tunnen, että puhelimeni on kuin QUASIMODO. Silmät kiinni ollessa se on vailla vertaa ja ominaisuudet ovat päätä huimaavia eikä markkinoilla ole vertaansa vailla olevaa kilpailijaa.

Kun avaan silmäni niin näen kyttyrällä varustetun puhelimen ja se kyttyrä on SYMBIAN 3 käyttis. Minut valtaa häpeä ja ärsytys en halua edes käyttää koko puhelinta! Miksi näin hyvä puhelin varustettiin riipakivellä! Miksi Nokia! Vihaan käyttää puhelintani ja olen vihreä kauteudesta muille sulaville ja hienoille käyttiksen omaaville puhelinkäyttäjille.

Terveisin: Pettynyt N8 omistaja ja (entinen Nokia fani)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
_mikkis__ (vahvistamaton)

15

@14

Surfing With Nokia N8 - Web Browser Test http://www.youtube.com/watch?v=AUqa4f91WyI

Eli tämä on sinulle karua totuutta? Ei pysty kyllä käsittämään miten nokia on tuollaista päästänyt markkinoille. Ei se ihme ole, että maailmalla luurin käytettävyyttä haukkuvat.

Tämä Pcmag arvostelusta "If the rating on a review was just about features, the Nokia N8 would get much higher than a 2.5. But I wanted to throw this phone through a window, it was so frustrating to use."

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Jepajuu (vahvistamaton)

16

@15

Kuvitteliko, että kaikki ei vielä tiedä selaimen olevan N8:n akilleen kantapää? Erityisesti raskaat HTML5 sivut ovat sille ongelma. Pitämällä Flashin disabloituna silloin kun sitä ei tarvitse parantaa tilannetta huomattavasti. Tai sitten käyttää Operaa niinkuin videosi henkilökin näyttää tekevän.

Flashi voisi olla hyvin defaulttina pois flashblockin tapaan. Flashin puute vasta olisikin turhauttavaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.

Keskustelut

Lisää keskusteluja